200pcs Vintage Vaha Tihend Helmed Kaheksanurkne Värvilised Helmed Vaha Tihend Templite Ümbriku Pulmas Kutse DIY Käsitöö Tegemine

5
2 Arvustused

€1.47 €1.00
Kogus:
  • Kategooria: Kodu & Aed
  • Sildid: mulla kristall helmed, sello cera kingitus, 7 tšakrat helmed looduslik kivi, vaha 5 pitsat, vaha n, wax vaha tihend, vaha, lakk mõju auto, määratlemata püksid, ühiskondlike vaha, vaha kangas puu-bee.

SKU: h23636

200pcs Vintage Kaheksanurkne Vaha Tihend Helmed Retro Tempel Tablett Pill Ümbriku Pulmas Kutse Vana Tihendi Vaha Teenetemärgi DIY Käsitöö Tegemise Vahendid

Kirjeldus:

Neid saab kasutada nagu pulm kutsed, kirjad, käekotid, DIY, pocketbooks, jne.Kasutada pakendil tihendid, retro või kingitus kaunistused, on võimalik muuta oma kingitused rohkem peen.

Saate katta jõulukaart, ja romantikat sõbrapäev on harjunud kirjutama armastus tähed!See elegantne lakk vaha ja pitsat lisada puudutus väärtus ja püsivust, et tähed, ümbrikud, tõendeid ja dokumente.Tundub natuke vana, aga nii võluv ja vana.

Funktsioon:

1. Kasutada värvi pliiatsid värvi ja teeb vaha tihend münte, mis on ilusad ja mugavad, retro ja elegantne, ja kohe suurenemine, kingitused ja kingitused.

2. Retro ja elegantne, teha ise kingitus sealing wax, jne., täis retro kirjandus atmosfäär, mis on täis kirjanduslik stiil.

3. Teha vaha tihend mündid, palun kasutage väljalaskeaasta raamat, tempel neile ja oodata paar sekundit, seejärel saab need kergesti eemaldada.

Rakendus:

1. Anti-counterfeiting tolli -, julgeoleku -, pangandus -, kindlustus -, õigus-ja muud osakonnad

2. High-end käsitöö ja kingitused, kontoritarbed, igapäevased toimingud, käsitöö kingitused, kutsed, pakendamist

3. Jaoks olulised dokumendid, isiklikud märgid, et vältida vargusi, ja pitsat objekt, kasutada tihendus-vaha ja spetsiaalsed tihendid.

4. Isiklik käsitöö, käsi konto -, kirjandus-DIY, kuivatatud lill kingitus pakkimise jms.

Kirjeldus:

Materjal: vaha

Suurus: nagu näha

Värv: Tarod Lilla, Suitsu Lilla, Wisteria, Lilla, Jää Lilla, Baklažaan Lilla, Tumelilla, Punakaslilla, Punane, Roosa, Lilla, Pärlmutter Lilla, Lilla, Helelilla, Lilla Kastmega

Eesmärk: eriline vaha tihend

Juhendamine:

1. Valmistada pakk vaha, vaha lusikas ja küünal või kergem

2. Pane 3-4 vaha pärlite kohta lusikas ja soojuse lusikaga, kuni vaha on täielikult sulanud.

3. Hoidke lusikas 1-2 tolli pinnast kõrgemale, nii, et kalle positsioon on veidi suurem, kui teie tihend.

4. Puhas juht vaha tihend, ja siis vajutage selle katmine vahaga.Lase seista umbes 10 sekundi jooksul, ja siis õrnalt maha koorida tempel.Kui see paistab, jääks rohkem aega jahtuda.Kui seal on palju haardumist, proovige lasta tihendi vaha jahtuda natuke enne reljeef.

Märkus:

Tänu eri jälgida ja valguse mõju, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv näitas pilte.Aitäh!

Palun lubage 1-2mm mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

1box x Vaha Tihend Helmed

Päritolu Mandri-Hiina
Mudeli Number vaha
Kaal /
Materjal vaha

2 Arvustused

Anonymous -2022-11-30
5

Suurepärane värv

Anonymous -2022-11-30
5

Just õige värv

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.