1 Komplekt Merineitsi Sünnipäev Kook Seista, Merineitsi-Pidu Baby Shower Sünnipäeva Kingitus Merineitsi Kook Seista Merineitsi Teema Partirs Tarvikud

0
0 Arvustused

€5.15 €2.01
Kogus:
  • Kategooria: Kodu & Aed
  • Sildid: Kook, merineitsi sünnipäev, torukübar, cupcake wrapper, puistu.

SKU: h24529

1 Komplekt Merineitsi Sünnipäev Kook Seista, Merineitsi-Pidu Baby Shower Sünnipäeva Kingitus Merineitsi Kook Seista Merineitsi Teema Partirs Tarvikud

EXTRA-VÄÄRTUS PACK: saad paketi, mis sisaldab komplekti, 3-tasandi papp Merineitsi cupcake seista ja 20pcs Merineitsi cupcake toppers(5 stiile, iga stiil on 4piecs).

TÄIUSLIK SUURUS: Merineitsi cupcake alus on 3-tasandiline paber kook seista kõrgus 15inches, ülemine läbimõõt 6,3 tolli, teine läbimõõt 8.7 cm ja põhja läbimõõt 11.6 tolli.

MATERJAL: Merineitsi teema pool Decor tarvikud on valmistatud keskkonnasõbralik kaardi stock ohutu ja mittemürgine,ei pleegib ,nad on vee pinnal ja korduvkasutatavad üritusi.

LIHTNE KOKKU panna: Kõik 3-pack paber cupcake omanikud on tugevast papist; 3-tasandi papp magustoit torn on lihtne kokku panna ja lahti võtta, ilma tööriistu, mida on mugav ladustamise ja ruumisäästlik.

See on suurepärane kingitus, hoiab oma koogikesi, sõõrikuid ja magustoidud.Suur isikud, baby shower pool soosib, sünnipäeva tarvikud, ystävänpäivä, pulmad, koolid ja aknas, On küsimusi, võtke palun meiega ühendust,ma vastan ASAP.

Materjal Lateks
CN Jiangsu
Muster Cartoon Joonis
Sündmus Pulmad & Kaasamine, Ristimine & Ristimine, St Patricku Päev, Grand Sündmus, Pensionile jäämine, Sugu Avaldada, Sünnipäev, Maja Liigub, Laste Päev, April Fool ' s Day, Tagasi Kooli, Hiina Uus Aasta, Maa Päeva, Isadepäev, Tänuga, Pidu, Jõulud, Sõbrapäev, Pulmad, Halloween, Lihavõtted, Uus Aasta, Lõpetamist, Aastapäev, Emadepäev
Päritolu Mandri-Hiina

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.