12tk Hanukkah Kaunistused Hanukkah Dekoratiivsed Palli Rippuvad Klaasist Star Kaunistused Menorah Rippuvad Ripatsid Hanukkah Palli Komplekt

0
0 Arvustused

€27.49 €16.49
Kogus:

SKU: h23865

Toote Kirjeldus

Värv :Hanukka Klaas Star-12tk

Kord :Pulmad, Jõulud, Sünnipäev, Hanukkah

Materjal :Klaas

Teema :Usulise

Umbes See Punkt

Te saate 12 tükki Hanukkah rippuvad star kaunistused 4 erinevat stiili, kogus, mis on piisav, et rahuldada oma teenetemärgi vajadusi ja asendamine

Materjalid: Need Hanukka rippuvad kaunistused on peamiselt klaasist materjal,mis on kerge,värviline ja kergesti katki.nii et see tuleb ravida ettevaatlikult.

Suurus Andmed:suurus Staar David Ornament on 1.5x2.3inches.sobiv suurus saab kasutada kaunistada oma maja, suurendada tabel näitab, centerpieces ja rohkem.sobib oma Hanukkah pool hästi .

Festivali Disain:Need taaveti täht kaunistused on mõeldud valget ja sinist värvi,ja seal on peenike nöör peal täht, mida saab riputada kuhugi,lõbus ja pidulik lisaks mis tahes puhkuse kujundusest.

Kohaldatav Juhtudel:Need Rippuvad kaunistused ei kohaldata erinevatel puhkudel, nagu Hanukkah Chanukkah festival, jõulupidu,või nii rekvisiidid, pildistamine,Suur Hanukkah partei ja teiste teemade korda.

Muster TAIM
Materjal klaas
CN Anhui
Mudeli Number Hanukkah Klaasist Palli
Elektrooniline NO
Sündmus Pidu
Päritolu Mandri-Hiina

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.