BBQ Grill puhastushari ja Kaabits Roostevabast Terasest Traat Harjased Harjad Plekke Määre Puhas Vidinaid Grill Tarvikud

0
0 Arvustused

€19.84 €13.89
Kogus:
  • Kategooria: Kodu & Aed
  • Sildid: kiirgab grill, tejon karvad harjade, q bbq grill, bbq tarvikud praad, terasest kaabits suur, bmw must aksessuaarid, amazon vihmavarjud vihmavarjud, xjr telefoni omanik, plast teras harjaga, raua grill.

SKU: h26172

BBQ Grill puhastushari ja Kaabits Roostevabast Terasest Traat Harjased Harjad Plekke Määre Puhas Vidinaid Grill Tarvikud Funktsioon: Optimaalne pikkus Pikk käepide: pikk ja tugev haare võimaldab teil hoida ohutu kaugus soojus kasutatakse grill, kaitstes samal ajal oma käed burns ja energia säästmine.Kui see on nii, grill bar on ideaalne üks Valik, sest see muudab töö väga lihtne.Mõeldud on kallutatud pea ja ekstra pikk käepide, pintsli See võimaldab teil jõuda ja puhas raskem laigud kergust.Käepide on tugevdada, et vältida painutamine või murda, kui puhastamine, ja mille sa pind ja küljed on nõudepesumasin kauss saab puhastada.iga grill ala täiuslik puhastada ilma pingutuseta.Toote kasutusjuhendit: Kaal: 370g Rakendus: BBQ grillid, süsi grillid, suitsetaja, keraamiline grillid, köögiriistad, Värv: Must, Hõbedane Materjal: PP, roostevaba teras Suurus: 43.5 * 7cm märkus: Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on /- 1-3cm.Vedu 1.Worldwide Shipping 2.Kõik kaubad kontrollitakse hoolikalt enne saatmist.Me pack seda hästi ja laeva paki ASAP.Ja seal on väike viivitus, kui pühad. 3.Palun sisestage oma täielik nimi ja täpne aadress, Iga taotluse kohta tunnistada väärtus tolli,palun tee märge, et või võtke meiega igal ajal 4.Kui sa ei saa oma toote, võtke julgelt ühendust mind aidata Maksmine 1.Me võtame Ali maksta, West Union, LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING. 2.Tasuda saab kasutada Visa, Mastercard, Western Union, Qiwi ja Panga Ülekanne. 3.Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul pärast koht selleks.Tagasiside 1. Kui te saate oma tellimuse heas seisukorras, me oleks tänulikud, kui te ei jäta meid 5-TÄRNI POSITIIVSET TAGASISIDET. 2. Pls võtke meiega ühendust esiteks, kui sa ei ole rahul toote kui sai, siis pakume teile rahuldava lahenduse enne teie jäta mingit tagasisidet või vaidluse Me teile vastata 24 tunni jooksul, Kui te ei saa vastust selle aja jooksul, palun lahkesti saata neid.Täname mõistmise!

Materjal Metallist
Vahend Tüüp Pintslite
Suurus As the picture
Tasuta Kohaletoimetamine Jah
Komplekt Number 2
Värv Must
Arvu Täiskasvanud
Tüüp Tööriistad
Mudeli Number CF124
Funktsioon Lihtne Puhastada, Kuumuskindlusega, Non-Stick
Metalli Tüüp Roostevaba Teras
orgin Hiina
nimi Grill puhastushari
eelis Lihtne puhastada

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.