Türgi Baster Komplekt 4 Roostevabast Terasest Türgi Baster Süstal Liha Marinaadis Pihusti Nõel 2 Varrast Silikoon Pirn ja

0
0 Arvustused

€17.57 €8.79
Kogus:

SKU: h23557

[2 Erinevat Nõelad] Pihusti nõelad 2 erineva suurusega on lisatud: Üks on 75mm (2.95") kaua koos 3mm süsti auk süstivate õhuke liha, ja teine on 64mm (2.52"), mille 4mm süsti auk süstivate paks marinaadis oma toitu.Ligunema flavorful mahlad, kui sa erinevaid vajadusi, maitseained, kastmed ja rasvad, mis tagab, et teie roog on pakatav maitse iga hammustada!

[Maksimaalne imemisvõimsus] Pigistada pirn peas, ning türgi baster loob võimas äraveo, siis on võimalik pingutuseta koguda vedelikke.Ühe pigistada, siis võib täida see umbes 5.5 untsi maitse, valmis, lisada maitse oma sööki.

[Esmaklassilist] See türgi baster komplekt on valmistatud kvaliteetsest 304 roostevabast terasest ja toidu silikooniga materjali , ohutu ja mittemürgine, keskkonnasõbralik ja korduvkasutatav.

[Lihtne Puhastada] See baster komplekt on kergesti eemaldatavad ja neid saab puhastada nõudepesumasinas, ja kaasas puhastushari on disainitud sobima kogu pikkuses toru ja on lihtne puhastada, lihtsalt detaching lõhkamine pirn alates süstal; kasutades meie hulka puhastus harja, et eemaldada mõni osake.Puhastamine on imelihtne.

[Ideaalne Toiduvalmistamis] ökonoomne baster iga olukorra puhul nagu kodus, restoranis jne.See võib praad baster ideaalne liha.Suurepärane vahend, mis võimaldab teha grill.Jäta mahlane, tuumakas pidu oma pere juures Thanksgiving või Jõulud õhtusöök meie Türgi Baster.

Toote Kirjeldus

EELISED:

1: Kindlalt kruvid sisse baster.

2: Silikoon pirn moodustab hermeetiline, et vältida lekkeid.

3: Extra pikk toru tungib sügavale.

4: Groove pirn sobib suurepäraselt.

5: Vastupidav roostevabast terasest ei sulama.

6: Suur 5.5 oz võimsust.

Peamised Omadused:

Lihtne Kasutada: silikoon pirn on kõrge paindlikkus ja võib tekitada tugev vaakum.Seda saab kergesti koguda lihakaste ja võid kuum pann.

Marinaad võib süstida otse liha, millel on nõel.Sisestamine marinaadis pihusti otse liha võimaldab vürtsid saada sügavamale toote-ja võrdselt laiali.

Baste kodulindude ja praade kasutamiseks niiske, flavorful kärpeid ilma segadus.

Tehnilised andmed:

Toote Nimetus: Türgi Baster

Materjal: 304 Roostevabast Terasest, Toidu Silikooniga

Mõõdud: Kogu Pikkus: Umbes. 26cm/10.2 aastal, Silikoon Pirn Läbimõõt: Ca. 5.6 cm, 2.2, Roostevabast Terasest Süstal Pikkus: Umbes. 18cm/7.1, Kududes): 75x3mm/2.95x0.12in, 64x4mm/2.52x0.Alumiiniumveljed 16 tolli, puhastushari Pikkus: Umbes. 23.5 cm/9.3 aastal

Värv: Silikoon Pirn: Must, Roostevaba Terasest Süstla/Nõela: Hõbedane

Märkus:

1. Seal võib olla pisut erinevad pildi ja tegeliku värvi kauba.Me püüame oma parima, et näidata teile täpselt selle värvi.

2. Palun lubage kerge mõõde erinevus tingitud käsitsi mõõtmine.

1 x Türgi Baster Pihusti

2 x Nõelad

1 x puhastushari

Roostevabast Terasest Türgi Baster Komplekt,Türgi Baster Süstal Silikooniga Äraveo Pirn,Türgi Baster Komplekt koos 2 Eemaldatav Nõelad

Päritolu Mandri-Hiina
Materjal Metallist

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.