8Pcs Lill Lusikas Set Kohvi Lusikaga Kohvi Tl Jäätis Dessert Lusikas Roostevabast Terasest Kohvi Segades Lusikaga Lauanõud

5.00
0 Arvustused

€9.64 €6.75
Kogus:

SKU: h25536

8 Tk Lill Lusikaga Kohvi Tl Komplekt Korduvkasutatavate Roostevabast Terasest Dessert Lusikas Vastupidav Anti Rooste Lauanõud Lusikas Loominguline Tee Kühvel, Kohvi Segades Lusikaga Segades Suhkur, Moos Kook Vürts Pool

Detailide Nimekiri:

8×Lill Lusikaga Kohvi Tl

Esile Kirjeldus:

[Ohutu Vastupidav Roostevabast Terasest] magustoit lusikad on valmistatud kõrge kvaliteediga roostevabast terasest, mis on ohutu, mitte-mürgised, vastupidav, kuumakindlad ja ei ole lihtne moonutada.Ka dessert lusikas on anti rooste ja anti tuhmuma, see võimaldab meil kasutada pikka aega.

[8 Eri Lille Mustreid] See lill lusikaga kohvi tl määratud funktsioone õrn eri lille mustreid, mis on roos, kirsi õis, õhupalli lill, cosmos lille -, ploomi-lill, sun flower, pansy lill lusikad pinnale.Erinevad lilled mustrid on peen ja elegantne.

[Kompaktne Suurus ja Masinaga Pestav] See lauanõud lusika pikkus on umbes 12.6 cm (5 tolli pikk ja väike lusikas suurus, mis on lihtne säilitada, võttes vähem ruumi.Ka lauanõud lusikas on masinaga pestav võimaldab pesemisel ilma jõupingutusi.

[Laialdane kohaldamine] See lill lusikaga kohvi tl komplekt sobib lai rakendus.Näiteks kasutatakse nagu kohvi lusikaga segades lusikaga, lusikas suhkrut, sega lusikaga, tl, jää tl, jäätist lusikaga, jne.Samuti saab seda teha väljas telkimine, pikniku varustus.

[Pakett Sisaldab] See pakett on kaasas 8 lill lill lusikaga kohvi tl eri lille mustreid, iga lusikas on 1 õie muster on see mis on otstarbekas eristada iga lusikas ja piisavalt meie jaoks kasutada.

Funktsiooni Klahv

Armas ja Praktiline Kingitus: See lauanõud lusikas komplekt on parim kingitus sõpradele ja peredele, eriti kokk, kes armastavad ja magustoit lovers.

Sile Serv: See lill lusikaga kohvi tl komplekt on valmistatud peen töö ergonoomiline kuju ja sile serv, mida on mugav kasutada.

Märkus:

1.Seal võib olla pisut erinevad pildi ja tegeliku värvi kauba.Me püüame oma parima, et näidata teile täpselt värv

2.Palun lubage kerge mõõde erinevus tingitud käsitsi mõõtmine.

Materjal Roostevaba Teras
Stiil Vintage Stiilis Lusikad
Toote Kirjeldus 8Pcs Lill Lusikas Komplekt
Päritolu Mandri-Hiina
Kasutamine 1 Klassikaline Tl Pärastlõunase Tee Poole
Värv(Valikuline) Kuld, Hõbe
Kuju Lille Kujuga Lusikas (8 Tööstusdisainilahendused)
Brändi Nimi willstar
Kategooria Tee Kohv Vahendid
Lusikas Tüüp Roostevabast Terasest Lusikas
Toote Tüüp Hõbe Kuld Lusikas
Korda Kodu, Asukoht, Kohvik, baar, tee pool, jne
Dropshipping Jaemüük, Dropshipping, Hulgimüük
Kasutus 4 Väike Magustoit Jäätis Lusikaga
Kasutus 3 Suhkrust Lusikas
Omadused Armas Lilleline Disain, Elegantne, Vastupidav, Toiduaine Klass
Funktsioon Lille Lusikaga Kohvi Tl Komplekt, Dessert Lusikas, lauanõud lusikas, Korduvkasutatavad Lill Lusikaga Kohvi Tl Komplekt, Roostevabast Terasest Dessert Lusikas, Anti Rooste Lauanõud Lusikas, Lille Lusikaga Kohvi Tl Sätestatud Isik, Magustoit Lusikaga Segades Suhkur, Lauanõud Lusikas Kook, Moos, köök tööriistad, Köök tarvikud, köök tarvikud, köök vidinaid
Kasutus 2 Segamine & Segades Lusikaga
toote nimetus Lille Lusikaga Kohvi Tl Komplekt
Pikkus 12.6cm/5 inch

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.