1 Rool 12"x10'/30cmx300cm Alalise Isekleepuv Vinüül Lehed Premium Käsitöö Väljas Vinüül jaoks Decor Kleebise Disaini Cup Käsitöö Klaas

5.00
0 Arvustused

€17.48 €11.89
Kogus:
  • Kategooria: Home Decor
  • Sildid: grafix kile, püsiv adhesic vinüül, võtke klaas leht, z800 kleebise disain, klaas leht reaalne, sublimatsioon vinüül lehed, ashesive vinüül lehed, püsiv käsitöö vinüül, staatiline vitraaži kleebis, klaasi liim galaxy a50.

SKU: h13476

Instant allahindlus Osta 3 saad 3% off Osta 4 saada 4% välja Osta 5 saad 5% maha

Isekleepuv CraftHolographic Opaal ChromeChameleonGlossyGlitterVinyl Film Premium Disain Kleebis Kiri Film Sünnipäeva Teenetemärgi Kleebis Craft Cutter Auto/Cup/Seina DecalOutdoorVinyl jaoks Cricut Cameo DIY

MÄRKUS: kui soovite muud värvi või stiili, võite meiega ühendust võtta või leida meie poes.

Märkus: See toode ei sisalda üleandmise paberit, kui sa seda vajad,

Funktsioon:

MITU VÄRVI: Nad on just see, mida teil on vaja lisada isikupära seinad, autod, kruusid, klaaside, plaadid, foto raamid, ja kõik sellises vahel.

LIHTNE JA VAEVATU: paar minutit on kõik ta võtab, et luua uimastamist kujunduse.Lihtsalt luua oma pilt, sisestage lehe sisse lõikamise masin, eemaldage toetus paber ja kinni see!

ÜHILDUV KÕIGI KÄSITÖÖ LÕIKAMISEKS: Vinüül Lehed sobivad on kõik käsitöö eemaldaja.

Jäävad paigale ADHENSIVE: Ära lase oma raske töö raisku minna.Ekstra tugev liim toetus hoiab korralikult kinni, et mis tahes sileda pinna.Need vinüül lehed taluvad pesemist ja vihma sise-ja välistingimustes kasutamiseks.Märkus: EI sobi KANGAS.

ECO-SÕBRALIK JA BPA FREEE: Teie ohutus on meie prioriteet.need lehed on valmistatud kõrge kvaliteediga vinüül, mis on BPA-ja PVC vaba.Nad on ohutu teie jaoks, teie lapsed, ja planeet.

MÄRKUS: Palun püüdke eelnevalt lõigatud ja määrata õige suurus, enne kui ametlikult seda teha, et kõrvaldada vead, Kui see läheb paremaks, hoida vähendada tera, kuni probleem on lahendatud.

Vinüül On Laia kasutust, Sealhulgas: kaunid Kunstid & Käsitöö - Signmaking - Kleebised Sõiduki Graafika - Van Graafika - Bikes - Paadid, Lennukid - Mudelid - Scrapbooking - Wallcovering - Kleebised - Sülearvuti Kaaned - Šabloonid - Majapidamis - Köögimööbel - garaažiuksed - Maja - Wheelie Bin Numbrid jne.

LIHTNE LÕIGATA -- Glitter kleebis paber-lihtne lõigata,teha kuju eelistus, hoolikalt lõigatud ja kinni,Ideaalne kooli projektid, õue müük märke, sünnipäevade -, teadus-messid, autopesu märke, puhkuse, ürituste, ja rohkem.Lisada tilgakese särada värvi prillid, telefonid, sülearvutid, külalisteraamatu paigutusega, käsitöö kaardid & kutsed, ehted, paber käsitöö, poiss projekte, kollaaž art & rohkem.

Erilist:

Materjal:Isekleepuv Vinüül

Mõõdud: 30*300cm

Paksus(vinüül): Umbes 0,3 mm

Kuidas Seda Kasutada:

Puhastamine pinna - Valmistada eesmärk pind peab olema puhas ja kuiv.Siledam pind, seda lihtsam on kanda vinüül.

Disain, kasutades lõikur - Asetage see lõikamine pad koos kleepuva tagasi, reguleerida ideaalne suurus ja lõika projekteerimise kaudu lõikur.

Võtke tööd - Eemalda tähed/graafika, mis on lõigatud laual.

Pap ülekandmise paber - Õrnalt koht tape lõigatud vinüül pinnale.Kasutada spaatliga tagada, et ülekanne lint on kinni vinüül ja pingeline.

Pasta - Aeglaselt lisada see uus puhas, kuiv pind.

Eemaldage ülekande paber - Hoolikalt pühkida scotch teip tagab kindla haardumise, et vinüül.

Teated:

1.tagada, et sinu eesmärk pind on puhas ja kuiv

2.See EI ole soojusülekande vinyl/EI Printable Vinüül/ei tööta inkjet või laser printerid.

3.Kui on küsimusi või probleeme, kui teie seda kasutada,võtke meiega palun.Me püüame oma parima, et aidata asap.

Pakett sisaldab:

1roll X 30*300cm Isekleepuv Vinüül Käsitöö

Just mida sa vajad, täpselt see, mis mul on!

Parimad soovid teile!

pinnatöötlus Läbipaistmatu
Materjal PVC
Mudeli Number Isekleepuv vinüül
Tüüp klaas filme
Brändi Nimi WXPYU
Päritolu Mandri-Hiina
Funktsioon Dekoratiivsed

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.