Põhjapõder Tealight küünlajalad Metallist Küünlajalg Must Tee Light Tähistab Tänupüha Jõulud Sünnipäeva Teenetemärgi

0
0 Arvustused

€7.78 €4.52
Kogus:
  • Kategooria: Home Decor
  • Sildid: tealight küünlajalad, küünlajalg omanik, küünlajalad decor tabel, küünal omanik, tasuta kohaletoimetamine jõulud küünal omanik, Küünlajalad.

SKU: h24917

Põhjapõder Tealight küünlajalad Metallist Küünlajalg Must Tee Light Tähistab Tänupüha Jõulud Sünnipäeva Teenetemärgi VASTUPIDAV MATERJAL: põhjapõder omanikud on valmistatud kõrge kvaliteediga raud veekindel kate välispinnal.Vastupidav, ei ole kerge rooste ja tugevneda.Mitmeotstarbeline ja lihtne ladustamine.

ELEGANTNE STIIL: disain on pärit armas põder, kaasaegse disaini ja segud, mis sisaldavad ükskõik kaunistus stiili, need küünlajalad lisada lihtsalt täiuslik summa luksuslik ja romantiline tahes ruumi.

MITU DECOR VALIKUD: Nad on kena kaunistused sise-ja välistingimustes kasutamiseks, kui kaminasimsi ornament, parim küünal centerpieces tabelite või nagu aed õue ehted teie kodu, kontor või stuudio, jne.

TÄIUSLIK KINGITUSI: Ideaalne kingitusi Jõuludeks või erilise sündmuse, näiteks sünnipäeva, puhkus, pulmad, housewarming või lihtsalt öelda, tänud sõpradele ja perele.

SUURUS: 4.72" L x 5.12" H x 1.97" W, iga.Iga metalli põhjapõder on kohapeal selle tagasi hoida tee valguse-või LED-tee valguse küünal (küünlad ei kuulu komplekti).

Laevandus ja tagasi policy: 1. Me üldiselt jätkata tellimused 24 tunni jooksul, kui makse on laekunud. 2. Hiina post tavaline väike pakett plus ja Hiina posti tähitud lennupostiga võtab hinnanguliselt 15-60 päeva. 3. Soovitatav saadetiste: Helpmytask.ee standard shipping--stabiilsem,ohutum,kiirem. 4. Pakume ka express shipping nagu DHL, UPS, EMS jne, palun võtke meiega ühendust kui teil on hädasti vaja see või kogus on suur. 5. Me võtame tulu ja toetused 15 päeva jooksul pärast tellimuse täita, palun võtke meiega ühendust.Dropshipping ja hulgimüük: 1. Me tilk laeva kõikjal maailmas, palun võtke meiega ühendust, kui on küsimusi või muresid, 2. Me pakume hea hinnaga hulgi-ja soovitame parimaid vedu.Tagasiside: 1. Palun jäta 5-tärni tagasisidet, kui olete rahul meie toodete ja teenuste, me hindame seda (Punkt Kirjeldatud tärni 5 -, Side 5 tärni, tarneaeg 5-tähte). 2. Kui tooted teile on saabunud oli vigastatud või valesti stiile, palun ärge jätke ühtegi negatiivset tagasisidet esimene, palun, palun võta meiega ühendust,me tegeleme sellega ja töötada välja parimad lahendused, Teie rahulolu on meie motivatsioon paremini teha.

Sobitamine Küünal Veerg Küünal/Pall Küünal
Päritolu Mandri-Hiina
Metalli Tüüp raud
Materjal Metallist
Brändi Nimi POOL PÄEVIK
Funktsioon Sobitamine Cup Küünal
Stiil Klassikaline Stiil
käsitöö Jah
Tüüp küünlajalg omanik
Mudeli Number 2-00117552
Kasutamine Kunst Ja Laekuva

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.