Mini Muusika Box Käsitsi Käivitamine Muusika Liikumine Läbipaistev DIY Muusika Box Jõulud Kingitus Häid Jõule Erinevaid Muusika

4.5
2 Arvustused

€1.28 €0.83
Kogus:
  • Kategooria: Home Decor
  • Sildid: music box käsitsi käivitamine muusika liikumine, music box tüdrukud, music box osad, totoro, harry potter music box.

SKU: h24360

Bullet Punkte:

1、Muusika Box: Mini suurus plastikust muusika box mängida; 4 muusika vabatahtlik.

2、Premium Materjal: Valmistatud kõrge kvaliteediga materjal akrüül.

3、Toote Suurus: See on umbes 6*5*3cm/2.36*1.97*1.18 aastal.

4、Handcrank Liikumine: Silver-plating handcrank liikumine.

5、Täiuslik Kingitus: handcrank music box " on suurepärane kingitus teie sõpradele.

Kirjeldus:

Armas kingitus endale või oma sõpradega, ma loodan, et see muusika box toob sulle õnne ja loodan, et teile meeldib muusika elu!

Kirjeldus:

Nimi: Käsitsi Käivitamine Muusika Liikumine

Kuidas kasutada: käsi vänt

Materjal: metall, pvc

Värv: hõbedane

Mõõdud: ca 6*5*3cm/2.36*1.97*1.18 aastal (ei kuulu käepide suurus)

Pakkeleht:

Käsitsi käivitamine muusika liikumine *1

Märkused:

Teises valguses kaadrid ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemente pilt mõnevõrra erinev tegelikust esemed.Mõõtmisviga on umbes +/- 1-3 cm.

1) Me aktsepteerime, Alipay, West Union, LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

2) Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO)2. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist.3. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress.4. Pilte näidanud ei ole tegelik objekt ja on oma viide ainult.5. Kui te ei ole saanud oma saadetise 30 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu

1. Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates kuupäevast, mil see saadi.Kui see punkt on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis loetakse seda kasutada ja ME EI saa anda TEILE TAGASTAMIST VÕI ASENDAMIST.EI ole ERANDEID!Laevanduse kulud kannab nii müüja kui ka ostja poole.

1. 12 kuu Tootja Garantii, defektiga kaupade (välja arvatud esemed, kahjustatud ja/või väärkasutuse pärast selle kättesaamist).Tarvikud tulevad koos 3-kuulise garantii.

Funktsioon pöörlev
Toon Number 18 Toonid
Kuju Ristkülik
Tüüp Kellavärk Tüüp
Mudeli Number mini music box
Päritolu Mandri-Hiina
Play Power Käsi Cranked
Mängutoosid Kuju Klaver
Materjal Metallist
Muusika Canon

2 Arvustused

Anonymous -2022-09-25
4

Mahub Ekraanile Vähem Väsinud, Boffboard Akrüül Katki Ma soovin, et oli paberi kasti, kuid pakend on häbi Heli on hea, aga seal on natuke tunne, et äkki saan kiiremini teises pooles

Anonymous -2022-10-13
5

Hea.

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.