Mees Masturb Mänguasjad Automaatne Masturbator Cup 3D Realistlik Vagiina Imemise Suu Köniinsä Vibraator Pocket Pussy oraalseksi Mänguasi Meestele

0
0 Arvustused

€52.19 €31.31
Kogus:
  • Kategooria: Sex Mänguasjad
  • Sildid: masturb mänguasjad, penies mänguasi mees imeda, Sex Mänguasjad, imemine pusssy meestele, teleskoop pöörleva mees, MÄNGUASI.

SKU: h10343

Salajane pakend:

Keegi teab, mis see on kaasas,Oma tellimus saadetakse teile diskreetne pakend.100% diskreetne pakkimine, märgistamata pakendite, jätmata tundlikku sõnad.

Kuidas aktiveerida heli funktsioon?

Vajutage power nuppu, lülitage vibratsiooni või keele köniinsä režiim, seejärel vajutage power nuppu uuesti, näitlejanna nõuab voodi režiimi

* UUS TÄIENDUS

Fanle meeste masturbatsioon on realistlik tupe ja keele paitab funktsioone.See mees masturbator cup, mis ühendab oraalseksi koos vagiina on mudel, mis simuleerib tekstuur inimeste vagiina.Silikoon touch sees on nagu tõeline naine.See on 10 VIBRATIONG REŽIIMID ja 10 KEELE KÖNIINSÄ REŽIIMID.Kui te lülitate sisse imemiseks mode, väike palavik võib lakkuda kuni 690 korda minutis.Realistlik touch keele hoiab köniinsä oma riista, mistõttu sa ei suuda lõpetada.

* TÕELISED NAISED

See mees masturbator cup, mis ühendab oraalseksi koos vagiina on mudel, mis simuleerib tekstuur inimeste vagiina.Silikoon touch sees on nagu tõeline naine, enamik inimesi on peenise reageerivad väga positiivselt ning masturbatsioon cup varruka ümbritsevad oma riista 360 kraadi.Soovitav on määret enne kasutamist jaoks paremaid tulemusi.Soe ja niiske tunne muudab sind tunda tõelist touch inimese keha, mis on ootamatu rõõm.

* INTELLIGENTNE REŽIIMID

See luksuslik masturbatsioon cup on mõeldud 10 vibratsiooni režiimi ja 10 keele köniinsä režiimid, andes teile erinevaid valikuid, et aidata teil nautida kõiki liiki stimulatsiooni.See värin läbi oma hõõrdumise, kui teil hakata kasutama seda ja teeb seksikas moans.Kui sinu sõbranna on sinu kõrval.

* PEHME MATERJAL

Valmistatud pehmest ja ohutu TPE silikoonist materjal,puhastada pumba stroker, lihtsalt tõmmake silikoon ümbrise ja võtta välja pesta sooja vee ja õrnatoimelise seebiga.

* KOMPLEKTI KUULUB

Karp sisaldab masturbatsioon cup, kasutusjuhend, laadimine USB kaabel, kõrvaklapid (seksikas helid ei vabastata, lisatud kõrvaklapid sulle meeldib see õnnelik saladus üksi).

Mitu Tükki Üks Ühik
Rõve Pilt No
Päritolu Mandri-Hiina
Seksuaalse Alatooniga No
Brändi Nimi TDLOVE
Mudeli Number Mees Masturb Mänguasjad
Materjal Silikoon
Suurus sex toy for adult 18
Toote Tüüp Masturbatsioon Cup

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.