Peenise ED Blakoe MAGNET ZINGER Mees ROP Testosterooni Enlarger Nr Pumbad Peenis Enlarger (ADS) + ED Mag-Zinger Blakoe Testosterooni

5
3 Arvustused

€17.70 €9.91
Kogus:
  • Kategooria: Sex Mänguasjad
  • Sildid: bigest penis extender, plastikust seade peenis, peenise pump, pumbad enlargers, määratlemata püksid, denim peenis, parvan peenise laienemist, testo taskulamp, peenis enlarger sprey, tugev peenis enlarger, 30 varruka peenis.

SKU: h10437

See Ring of Power / Magnetic Zinger on tegelikult Loomulik Galvaaniline Aku.

Ta on elektro-dünaamiline Märter Tsink & Vask, mis toodavad alalise voolu elektri energia (kuni 1.49 volti), kui kontaktis loomuliku niiskuse nahka.

See väike summa Galvaanilise Praegune valutult stimuleerib Raku Kasvu kaudu rakusisene signaali aktiveerimise,

samuti stimuleerib Leydig cells on munandid toodavad hämmastav koguses testosterooni, ja võimaldab ka trans-nahakaudne imendumine on väga kasulik, Tsink ja Vask elemente.Super pehme Tsink suurendab imendumist ja lisas, et kõik see on suurepärane mõju kahe suure võimsusega neodüüm magnet valdkondades, et õrnalt stimuleerida verevarustust ja raku paljunemine.

Dr Robert Blakoe, on anatomist ja physiologist leiutas seadme, mis oleks rakmed mõju elektro-dünaamilisemaks, et anda oma patsiente uue, laiendatud seksuaalse energia.

Nende erektsiooni olid tugevamad ja jätkusuutlik, seksuaalse stamina ja ejakulaadi kogus oli suurem kui kunagi varem.See seade on tõestatud, et olla tõhus ja on ainult näidatud suur positiivseid märke ja hämmastavaid tulemusi.

Toote Tüüp Pumbad & Enlargers
Rõve Pilt No
Päritolu Mandri-Hiina
Suurus 6X9cm
Seksuaalse Alatooniga No
Materjal Magnetic

3 Arvustused

Anonymous -2022-10-11
5

Kõik on hästi, ma saan aru, seda parem vereringet, tunne ei ole muutunud, see on mõtlemise hea lisaks koolitus

Anonymous -2022-11-02
5

Hea. Boss siin on nii lahke. Iga küsimus, palun selgitage, ja tagasiside on täiuslik. Teil on selge tolli ohutult, ja ma olen ostnud 3 korda. Ma reel teile.

Anonymous -2022-11-02
5

Lihtne, tagasihoidlik ja tõhus

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.