10 Sagedusel Vibreeriv Äraveo Roosa Vibraator Täiskasvanud Sugu Mänguasjad Naine Rinna Nibu Silikoon Massager G-spot Kliitori Stimulaator

5
3 Arvustused

€23.07 €16.15
Kogus:
  • Kategooria: Sex Mänguasjad
  • Sildid: egiptuse rinnad, silcon mees mänguasi sugu, mansi vibraatorid, minu sex mänguasjad, kliitori stimulaator metallist, noorte silikoon nukud, naine klassikaline mänguasi, seksikas roosa sugu mänguasjad, vibro massagers aluspüksid, lelo sugu mänguasjad.

SKU: h13145

✔ Valmistatud Kvaliteetse Meditsiinilise Silikooniga, Ohutu ja Naha-Sõbralikud,lõhnatu ja tunne nagu päris nahk, see puudutab pehme ja sile väga mugav ergonoomiline disain.

✔ Mitme Sagedusega Vibratsiooni/Äraveo Režiimid : toode on tugev maavärin mootor ja erinevate sagedus, mis võib anda teile erinevaid tunne, siis võiks nautida kõiki liiki stimulatsiooni ja leida oma lemmik üks.

✔ Jumalik Roosa Vibraator - See toode on kujundatud nagu roos.mis on võluv ja romantiline, see on parim kingitus sõbrale või endale!Naised peaks oma eksklusiivne tõusis palun ise, ela enda jaoks.

✔ Veekindel & Sosin-vaikne: see on veekindel ja saate vaevata puhastada, et see on enesetapp, nagu dušš, vannitoas või basseinis, see toode on väga vaikne isegi kõige võimsam režiim.

✔ Mini & Kaasaskantavus: Väiksem suurus, kaasaskantav!Pane see oma reisikott, lady kott, isegi oma tasku!Võta see mini massager kõikjal!See on kindlasti sinu hea partner.

Toote Tüüp Sugu Imemiseks Mänguasjad
Rõve Pilt No
Mitu Tükki Üks Ühik
Materjal Meditsiiniline Silikoon
Brändi Nimi Vibefun
Seksuaalse Alatooniga No
Päritolu Mandri-Hiina

3 Arvustused

Anonymous -2023-01-06
5

See oli nii palju parem kui oodata, töötab nagu maagia. Kiire magic, hämmastav. Väga soovitan.

Anonymous -2022-08-24
5

Hea täpselt nii, nagu kirjeldatud

Anonymous -2022-08-24
5

Hea täpselt nii, nagu kirjeldatud

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.