Laetav Jalgratta Valgus Automaatne suunatuli Taillight Laadimine USB MTB Ratas Ohutus Hoiatus Keerates Vasakule-paremale Kerge

5
1 Arvustused

€19.05 €13.33
Kogus:
  • Kategooria: jalgratta tarvikud
  • Sildid: bike kerge traadita väike, protokolli jalgratta valgus, led light traadita tume ruumid, juhtmeta jalgratta tuled, tuled les päevatuled suunamata, mõõtmise vahend keerates, bike keerates suurus, jalgratta valgus boruit, omni-bike kerge, traadita bike valgustus.

SKU: h33518

USB Laetav Intelligentne Induktsiooni Jalgratta Tagasi suunatuli Lamp Tail Light Road Bike Veekindel MTB Keerates Laterna Tuled

Omadused:

1. IPX4 veekindel ja tolmukindel tähendab, et ratas valgus saab tavaliselt vihmane päev.

2. Väga võistluskalendri pärast paigaldamist, Sobib Mountain road,ja Lihtne paigaldada.

3. USB-Laadimine: Seal on sisse-ehitatud aku 1200mAh.Seda saab laadida USB-port ja laadimisaeg on umbes 3,5 tundi täisvõimsusel.See jalgratta tagumine kerge kaasas Smart Laadimise Tehnoloogia ja on Runtime Kuni 6+ tundi.

4. Bike märgutuli Automaatne Intelligentne Tulede Süsteem :Kui teha pööret, kui ratas kaldub vasakule / paremale umbes 10 kraadi, led valgustus helmed näitab vasakule osutav nool või paremale osutav nool, kõik mida sa pead tegema, on veidi lahja oma jalgratta iganes suunas, mida soovite lülitada.ja kõik lamp helmed on süttib põlema, kui pidurit.Kui ratas ei liigu kuni 30 sekundit,bike kerge on ooterežiimis ning tuua uuesti, Kui oled liikunud.

5. Bike Valguse Infrapuna Laser Valgus : See jalgratta Valgus, 80 Luumenit valgust, mis on valmistatud 64 graanul valgustus helmed ja infrapuna laser valgust alumine osa näeb ette, ohutus hoiatus, et järgijaid.See täidab hämmastav ükskõik, see on tume öö või udune/vihmane päev, ta on nähtavad 150ft ära.

6. Vajutage Boot-Sisestage Tavapärase Kasutamise Režiimi, Seal On 7 Ekraani Rotatsiooni Muudatusi.Vajutage Laser Valgust Sisse.Vajutage Shutdown.

Mudeli Number 167
Toide aku
Paigaldus Paigutamine Seatpost
Sertifitseerimine CE

1 Arvustused

Anonymous -2022-12-12
5

Super kvaliteet! Kiire tarne. Kunagi nii imekaunis pakendis. Esmaklassiline teenindus. Väga soovitatav müüja. Ostavad taas. 5★★★★★

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.