360° Pööratav Jalgratta Rearview Mirror Lenkstangi Rearview Mirror Sobib Maantee/Mountain/Laste/Täiskasvanute Jalgrattad

0
0 Arvustused

€7.89 €6.31
Kogus:

SKU: h39230

1. Kerge ja vastupidav: See jalgratta rearview mirror on valmistatud kvaliteetsest ja vastupidavast materjalist.Konsool on tugevdatud, et vältida deformeerumist või kahju.Raam on vastupidav ja talub mõju.

2.360°pööratav 180°reguleeritav: baas-saab pöörata 360° igas suunas ja saab kohandada mis tahes suunas, et aidata teil järgige kõiki juhiseid oma tagasi.Asukoht rearview mirror saab reguleerida, keerates rearview mirror kohta 180 kraadi lennuk, mis suudab tagada teie ohutust, kui jalgrattasõit.

3. Universaalne disain: täiuslik suurus lenkstangi, jalgratas peeglit saab paigaldada eri tüüpi jalgrattad, ning te saate installida see motorollerid, linna jalgrattad, maastikurattad, jne.Sobib juhtrauda jooksul 16mm ~ 22mm (sisemine läbimõõt).

4. Lihtne paigaldada: võite panna jalgratta rearview mirror vasakul ja paremal pool.Paigaldamisel kasutage 5mm kuuskant mutrivõti kinnitada kruvi, et jalgratta lenkstangi, ja tõmmake see, et firma sulgemise.

Toote parameeter

Toote nimetus: plug rearview mirror

Peamised komponendid: PP peegel case/nylon bracket/akrüül peegel

Värv: Must

Kaal: 147g (paar)

Sobiv kaliiber: 16-22mm

Toote suurus: 18*6cm

Peegli mõõdud: 11*6cm

Peegel: 360 kraadise pöörde

Päritolu Mandri-Hiina
Mudeli Number Jalgratta rearview mirror

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.