Mees Masturbator Automaatne Masturbator Cup Smart Teleskoop Pöörlevad Hääl Mees Masturbator Täiskasvanud Sugu Tooted Meestele Heseks

5
2 Arvustused

€105.78 €63.47
Kogus:
  • Kategooria: Sex Mänguasjad
  • Sildid: masturbator, täiskasvanute mänguasjad mees, mees automaatne masturbating masin, masin, lennuk cup, mees imemiseks mastubator.

SKU: h29782

AUTOMAATNE KOLVI PÖÖRLEVA IMEMISEKS MEES MASTURBATOR CUP

Vajutame ja Loksutades Automaatne Stroker - Automaatne spinning & vajutame pakub meeles puhuriga tunne, pidevalt paitab algatusel ja ainulaadne rotatsiooni funktsioon, mis lisab täiesti uue mõõtme Mâstûrbâtion.Suurim teleskoop pikkus 2 tolli(5cm) jaoks suurepärane kogemus.

Unikaalne Sisemine Kanal Tekstuur - sisemine kamber on valmistatud tugev, veniv kumm, vooderdatud tekstuuriga sõrmede insult teid ekstaasi.Sisseehitatud erilist kumer graanulid, just õige hõõrdumist saab suurendada oma rõõm ja oma kaaslane teeb sind enam üksi.

10 Vibratsiooni Režiimid kombineerituna 3 Kiiruse - 10 mustrid ja 3 tugevus kiirused kombinatsioonid annavad teile erinevaid võimalusi, et aidata teil nautida erinevaid stiimuleid ja leida oma lemmik ärritustele.Me loodame, et sa kunagi ei väsi seda.Kui vajutame ja loksutades algatusel liigub üles ja alla oma vorsti.

Ohutu ja Pehme Materjal ja USB Laetav - tupe tuss valmistatud ultra-pehme ja kvaliteetne inimese keha ohutuse TPE materjal, see on pehme ja naha-tunne ja ohutu kvaliteedi tagamine.USB-laadimine, ärge muretsege, aku probleeme, lihtsustada oma kasutada.

TOOTE KIRJELDUS

❤Vajutame ja Loksutades Automaatne Stroker - Automaatne spinning & vajutame pakub meeles puhuriga tunne, pidevalt paitab algatusel ja ainulaadne rotatsiooni funktsioon, mis lisab täiesti uue mõõtme Mâstûrbâtion.Suurim teleskoop pikkus 2 tolli(5cm) jaoks suurepärane kogemus.

❤10 Vibratsioon Režiimid kombineerituna 3 Kiiruse - 10 mustrid ja 3 tugevus kiirused kombinatsioonid annavad teile erinevaid võimalusi, et aidata teil nautida erinevaid stiimuleid ja leida oma lemmik ärritustele.Me loodame, et sa kunagi ei väsi seda.Kui vajutame ja loksutades algatusel liigub üles ja alla oma vorsti.

❤Unikaalne Sisemine Kanal Tekstuur - sisemine kamber on valmistatud tugev, veniv kumm, vooderdatud tekstuuriga sõrmede insult teid ekstaasi.Sisseehitatud erilist kumer graanulid, just õige hõõrdumist saab suurendada oma rõõm ja oma kaaslane teeb sind enam üksi.

❤Ohutu ja Pehme Materjal ja USB Laetav - tupe tuss valmistatud ultra-pehme ja kvaliteetne inimese keha ohutuse TPE materjal, see on pehme ja naha-tunne ja ohutu kvaliteedi tagamine.USB-laadimine, ärge muretsege, aku probleeme, lihtsustada oma kasutada.

Tellides seksi mänguasi, kõige hoolite on diskreetne pakend.Me teame, et see päris noh, jah, kotid, toote kastid, et shipping paketid, oleme loonud väga diskreetselt.

Mitu Tükki Üks Ühik
Rõve Pilt No
Toote Tüüp Masturbatsioon Cup
Materjal TPE
Brändi Nimi HESEKS
Päritolu Mandri-Hiina
Seksuaalse Alatooniga No

2 Arvustused

Anonymous -2022-08-01
5

Kiire tarne, nagu pildid.

Anonymous -2022-07-27
5

See on üks parimaid mudeleid, Olen kasutanud. See teeb väga head tööd ja see on hea power. See on varustatud ka lisaks kergesti puhastamiseks.

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.