Mees Pehme TPR Cockring Hilinenud Gonobolia Peenise Rõngas Ripats Stimuleerida Munandit Munandid Varruka Pärisorjus Bdsm Seksi Mänguasi, 3 Värvi

0
0 Arvustused

€5.90 €4.84
Kogus:
  • Kategooria: Sex Mänguasjad
  • Sildid: kuum pärisorjus rakmed, täielik bdsm mänguasjad, moslemi ripatsid mehed teras, meeste vibraator munand, kvaliteet bdsm mänguasjad, peenise silikoon ümbris püstitamine, vacun keha massager, geel cockring, kõrvarõngad munand, kleit piinamise naised.

SKU: h67266

2017 Mees Pehme TPR Cockring Hilinenud Gonobolia Peenise Rõngas Ripats Stimuleerida Munandit Munandid Varruka Pärisorjus Bdsm Seksi Mänguasi, 3 Värvi A325

Selle materjali on ESINDAJA,siis ESINDAJA materjal on näha mõningaid voolu märgi pinnal,see on normaalne,ja see ei mõju, et seda kasutada.

Suurus:nagu pildil

Kaal umbes :55 grammi

Pakend: Diskreetne pakend , kaitsta teie privaatsust

Märkus: kauba suuruse mõõtmise meetodid, mõõteseadmed, ja nii edasi erinevate on veidi viga, tavaliselt + - 2 mm viga on normaalne, ei kuulu kvaliteedi probleem või mitte, on kasutusele

Meie tegutsemine on kvaliteet ja usaldusväärsus iga toodet enne väljastamist, me uuesti testida, kas kvalifitseeritud, me ei võta tagasi, palun mõista, aitäh!Ma usun, kui sa kauba kätte saanud aru, meie kohustus.

Pakume väike hulgimüük, hulgimüük hind on odavam, siis palun saatke e-mail mulle, et ma olen võimeline andma hulgimüügi hinnakiri.

meil on oma insener jooksul tootmise ja modern disain nahast andstainless terase tootmise.me nõustuda OEM, et või teeb uue tootmise mustreid.

Mudeli Number A325
Seksuaalse Alatooniga No
Materjal TPR
Toote Tüüp Peenise Rõngad
Brändi Nimi HF Lennata Tiiger
Rõve Pilt No
Päritolu Mandri-Hiina

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.