ekstra Tasu

0
0 Arvustused

€3.34
Kogus:

SKU: h27165

Toodete Manual:

Meie pood teenetemärgi maal on valmistatud kõrge kvaliteediga lõuend, rikas trükkimine värvi, peene tekstuuriga, vee-ja niiskusekindel, suure tõmbetugevusega ja ilmne, trükkimise mõju kui teised vaipu. -Kohaldatavate kohti: elutuba, Magamistuba, Laste tuba.Taust seina,Pulmad Dekoratsioon,Köök Restoran,Hotell,.,Haigla -, Baari, jne. -Me võtame kohandatud elemendid,hulgi-ja dropshipping.Kui teil on vaja custom ja dropshipping, palun võtke meiega ühendust enne tellimuse esitamist. -Kui Soovid, Et Ka Teised Mõõdud Või Printida Oma Pilt, Siis Palun Võtke Meiega Ühendust. - Märkus: plakat, ainult, v.a puidust raam.

Laevandus Juhiseid:

Meie pood on protsess ja mis järjekorras saata logistika teavet jälgimise numbri piires 1-3 tööpäeva jooksul.palun võtke meiega ühendust kui teil on mõned küsimused.

Märkus:

Palun veenduge, et teie aadress on õige või täieliku enne koht selleks; - Kui teil on erinõuded tarneaeg ja logistika kanalid, palun võtke meiega ühendust, aitäh

Teenuse Andmed:

100% Rahulolu on garanteeritud.Kõik meie pildid on kõrglahutusega versioon , võtke julgelt meiega ühendust, kui on mingeid kvaliteedi küsimus , punkt ei saanud jne., toetust või asendamine on lubatud.Palun ärge jätke negatiivset tagasisidet, enne kontakti.

Teemasid maastik
Keskmine Veekindel Tint
Päritolu Mandri-Hiina
Mudeli Number kaasaegne
Kuju Vertikaalne Ristkülik
CN Zhejiang
Technics Värvimine
Kaadri režiimis Raamimata
On Nutikas Seade NO
Vorm Üksik
Originaal No
Materjal Lõuend
Toetusbaasi Lõuend
Stiil KOKKUVÕTE
Raam No
Tüüp Lõuend Printings

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.