Kujukeste Miniatuuri Päris Putukate Isend Kuldne Kilpkonn Mantis Longhorned Beetle Isend Õpetamise Beetle Kodu Kaunistamiseks Kingitus

0
0 Arvustused

€27.84
Kogus:
  • Kategooria: Home Decor
  • Sildid: kujukeste, Mardikas, kuiv putukad reaalne, Putukad, raamitud liblikas, Flash.

SKU: h28847

Kujukeste Miniatuuri Päris Putukate Isend Kuldne Kilpkonn Mantis Longhorned Beetle Isend Õpetamise Beetle Kodu Kaunistamiseks Kingitus

Kõik ostjad:

Tere, kallis, meil on tehase kauplus ja tooteid müüme müüakse läbi meie lugematuid katseid ja reaalne kasutamine.Võib-olla mõned meie tooted on kallim kui meie konkurendid, sest me anname parema kvaliteedi ja parem pärast-müüki teenust.Tulevikus, meil on madalama hinnaga, tagades samal ajal, sama kvaliteediga ja pakkuda teile parimaid tooteid.

Kui olete kauba kätte, kui leiate, et kaup on vigastatud, palun võtke meiega ühendust aega, me teile pärast-müüki teenust esimest korda (kuna aega vahe), ja lahendada kõik müügijärgne probleeme teile.

Lõpuks, ma loodan, et te saate pöörama tähelepanu sellele, et meie poodi, me ei uuenda uusi tooteid iga päev, ma ka eriti meeldib, et saate anda meile soovitusi. (Soovitus on, et seal on tooted, mis on müüdud ka oma riik, kuid hind on kallim, saab anda mulle, kui me suudame toota, siis me müüme kohe, kui me vastu teie ettepanek, siis teie järgmine kord Sisseoste, anname kingitus.)

On Nutikas Seade NO
Brändi Nimi STRUGGLINGSNAIL
Teema TV ja Filmi täht
Materjal Orgaaniline Materjal
Päritolu Mandri-Hiina
Stiil euroopa

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.