Nõudepesumasin Magnet Puhastage Määrdunud Märk Kleebise Liim Kõikide Pindade Tugev Magnet Märk Köök Nõudepesumasinad Külmik

0
0 Arvustused

€7.63 €3.82
Kogus:
  • Kategooria: Home Decor
  • Sildid: nõudepesumasin magnet puhastage määrdunud märk isekleepuv kleebis.

SKU: h25232

Kirjeldus:

Meie Nõudepesumasin Magnet Märk, et teie laps ja teised olulised on nüüd mingit vabandust, et mitte panna oma nõud ära.Meie Puhas või Määrdunud Nõudepesumasin Magnetid on lahe ja lõbus viis minna.

Omadused:

1. Puhas Puhastamine: Meie mugav nõudepesumasin magnet on suurepärane meeldetuletus, et aidata.Tegemist on selge tekst, mida saab lihtsalt vaadata kõikjalt köök.

2. Tugev Liim: See nõudepesumasin magneti omadused must magnet tagaküljel ja tugev liim, mis kahekordistab nagu mis tahes nõudepesumasin.

3. Lihtne Kasutada: nõudepesumasin, magnet on märgitud "Puhas" ja "Must" mõlemalt poolt.Seda saab kergesti asendada ja mis on tagatud libistades.

Tehnilised andmed:

Suurus: Umbes 17.8*0.6*5cm/7.01*0.23*1.96 aastal

Materjal: Akrüül-screen printing/UV protsess + ABS spray värvi

Kaal: umbes 68g

Pakkeleht:

Nõudepesumasin Magnet Kleebis*1

Märkused:

Kuna valgustuse mõju ja nurgad, seal on värvi erinevus toote, palun mõista.

Tänu käsitsi mõõtmine, on tolerants selle toote suurus.

Vaata rohkem toote detailid

1.Elegantne ja Stiilne Disain: Nr mõistatama, ei ole rohkem probleeme selle nõudepesumasin magneti indikaator mis tahes brändi, värvi või stiili, nõudepesumasin.Vaid üks pilk, saate aru olukorda.

2.Stick Iga Nõudepesumasina: Meie nõudepesumasin logo on super tugevad magnetid tagasi ja sisaldab isekleepuv paber mittemagnetilisest nõudepesumasinad, nii et see on kindlasti jääda kleepuvaks!

3.Sobivad: "PUHAS" ja "MUST" tekst on väga nähtav julge, selge, värviline, ja ei tuhmuma.Nõudepesumasin Magnet pikkus on umbes 17.8 x 0,6 x 5 cm / 7.01 x 0.23 x 1.96 aastal.

4.Lihtsad Ideed: Määrdunud ja Puhas Nõudepesumasin Magnet on funktsionaalne köök aksessuaar, mis muudab loominguline kingitus kodutehnika.See on lihtne, kuid mitte liiga suur ja suurendab pere elu.

5.Laialdaselt Kohaldatav: Oma ema, naise, vanavanemad, ja sõber armastad nõudepesumasin magnet!ideaalne uue kodu, pruudi duširuumid, housewarming, emadepäev, ystävänpäivä ja Pulmad, Jõulud, Sünnipäevad, ja palju muud.

Materjal KRISTALL
Päritolu Mandri-Hiina

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.