Alumiiniumist Pudel Avajad Ja Metallist Võtmehoidja Avaja Pulm Soosib Õlletehas Baar Tähtpäevade Pool, Restoran, Kinnisvara Agent

0
0 Arvustused

€0.79 €0.55
Kogus:

SKU: h23260

Kirjeldada:

1. Lihtne ja praktiline õlle pudeli avamise vahend, väike tööriist, mis võib kergesti ja kiiresti avage õlle pudeli kork.

2. Avaja, mille võtmehoidja, saate klõpsata oranži nuppu lisa ostukorvi või osta kohe, ja siis seda kogeda.

3. Avaja, mis on valmistatud alumiinium sulamist, vastupidav, 9 erinevat erksad värvid, moodne ja armas.

Nimi: avaja

Materjal: Alumiinium

Suurus: 65*12MM

Kaal: 10G

Iga korgitser meetmed 2.56(L) x 0.47(W) tolli.

Iga kaalub umbes milleks on 0,39 oz/10.5 g.

Iga pudeli avaja kaasas võtmehoidja, mida saab riputada otse võtmehoidja.See on väga mugav kaasas kanda.

Pakkeleht:

Key-chain avaja* 1tk

Vaata rohkem toote detailid

1.Praktiline ja mugav: See värviline avaja kasutab kangi põhimõtte tõhusaks avage pudel lihtsalt natuke jõudu, mis võimaldab avada pudel ja ühe käega, sobib kõige õlu, karastusjoogid ning limonaadid.

2. Materjal: Isikliku avaja, mis on valmistatud alumiinium sulamist, see on kulumiskindlus ja colorfastness, lihtsa ja omanäolise disainiga, iga pudeli avaja on varustatud võtmehoidja, käerihmaga.

3.Lihtne ja mugav: Alumiinium pudeli konserviavajad on väga väike ja kerge, saame kergesti panna neid kõikjal me tahame.Nagu meie taskud, käekotid, seljakotid, lauad, jne.

4.Sobiv juhtudel: Värviline õlle pudel konserviavajad on ideaalne pere kogunemised, firma pidustused, pulmad, telkimine, ja reisida, kui teil on vaja juua, siis sa ei pea muretsema ei ole võimalik avada pudel, see on praktiline vahend, et sa väärid.

5.9 Erksad Värvid: 9 värviline metall pudel konserviavajad, mille võtmehoidja on värvikas, stiilne, ja vaadata päris armas.Iga üks on nii väike ja kerge, et me ei pane neid kõikjal loodame lihtsalt.Nagu meie taskud,käekotid,tagasi kotti,laud,jne.

Päritolu Mandri-Hiina
Metalli Tüüp Tsingi sulam

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.