Veekindel Mööbel Protector Juhul Väljas Vihma, Lume, Tolmu, Tuule-Tõend, Anti-UV Oxford Kangast Aias Muru Patio Mööbel Hõlmab

0
0 Arvustused

€23.85 €15.74
Kogus:
  • Kategooria: Kodu & Aed
  • Sildid: tolmukaitse de, diivan linna, luis mööbel diivan, la välimööbel, spa talvel katab, aiamööbel komplekti, nailon kate väljas, maamees aiamööbel, boho mööbel hõlmab, miniatuursed välimööbel.

SKU: h24976

Omadused

1. Täiuslik L-kujuline diivan

L-kujuline terrass diivan kate sobib L-kujuline salong komplekt diivan, Kaitseb teie Patio Mööbli Komplekt alates vihm, lumi, külm, pori, tolm jne.

2. Suurepärane Veekindel

See l-kujuline diivan seatud coveris valmistatud mere hinne 210 denier karm oxford kangast,pluss ekstra UV ja water repellent lakk,mis neil paremini vesi-tõend jõudlust kui kõige tavalisem nailon kate,saab täiesti taluma mis tahes rainstorm ja raske lumi välja outdoor patio diivan.

3. UV l-kujuline aed diivan kate

Meie l kujuline outdoor patio diivan coversown extra UV-tõrjevahend lakk sise-kiht,mille Ultraviolett-tõend kuni palgaastme 50+,saab tõhusalt kaitsta teie väljas läbilõike diivan päikese vananemist ja tuhmumist.

4. Täiuslik Sobivus

L-kujuline diivan kaas, mis on varustatud reguleeritava karmistamist nöörid alt,tugev nöör kaasas turvaline paigaldamine,kunagi muretsema see löök ära tuulise päeva.

5. Eeasy paigaldada ja Säilitamine

Installimine või eemaldamine l-kujuline aed diivan coverin minutit ilma tööriistade,suurepärane off-season ladustamise või kui kiire kate.Topelt õmmeldud õmblused garantii aastat kasutada.Tuleb koos polüester kott mugav ladustamise

Kirjeldused

Toote nimetus: L kujuline veekindel väljas diivanil kate

Materjal: UV-Vastupidav Polüester, 210D Oxford Riie

Kangas: 100% Polüester

Värv: Must

Suurus:(Valikuline)

- 155x95x68cm

- 215x215x82cm

- 270x270x90cm

- 286x286x82cm

- 300x300x98cm

- 200x270x82cm ( Vasakul on pikem kui paremal)

- 270x200x82cm ( Õige on pikem kui vasak)

- 222x286x82cm ( Vasakul on pikem kui paremal)

- 286x222x82cm ( Õige on pikem kui vasak)

Võrdlus Tabel

Laevandus ja Pärast Müüki

1. Transpordi maksumus: Eri riigi erinevaid kulusid, kuid mõned riigid pakume tasuta kohaletoimetamine.

2. Aeg transiidi: Transiidi aeg varieerub eri laevandus meetodeid või erinevates riikides.

3. Toote Töötlemise Aeg: töötlemise aeg teatud, et sõltub toote tüübist ja stock seisund.Enamasti töötlemise ajal võib olla 3 kuni 15 tööpäeva.

4. Pakkimine staatust, kui laevandus: Palun avage pakk ja kontrollige hoolikalt, enne sisselogimist heakskiitmiseks.Kui on kahju, siis palun ärge märk kviitungid.

5. Kui sa tahad oma kaupa kätte saada väga kiiresti, palun võtke meiega rohkem kiire väljendada, aga see on vaja lisakulusid.

6. Kui Helpmytask.ee platvormi ainult ennustab tarneaeg põhineb suur andmeid.See on mõeldud ainult viitamiseks.See võib varem või hiljem.

7. Palun vaadake järgmine vastavalt logistika meetod, mille oled valinud.

Saadaval: Helpmytask.ee Standard Shipping/ePacket Pakett/ Helpmytask.ee Saver Shipping / Yanwen/ CNE/ 4PX.Kui soovite kiiresti laevandus, tere tulemast võtke meiega vabalt.

Materjal 100% Polüester
Mudeli Number Meijuner489
Stiil Modern Stiil
Päritolu Mandri-Hiina

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.