Küünlajalg Omanik Loominguline Romantika 2tk Geomeetriline Tabel Küünlajalg Soojus-vastupanu Jõulud Tarvikud Aastapäeva Pulm

0
0 Arvustused

€2.92 €1.49
Kogus:

SKU: h22826

2tk Geomeetriline Küünlajalg Omanik Loominguline Romantika Rauast küünlajalad Soojus-vastupanu Jõulud Tarvikud Aastapäeva Pulm

Funktsioon:

1.Stabiilne ja Vastupidav: koondamise küünal omanik on valmistatud kvaliteetsest metallist, mitte lihtne katki või painutada.Ümmargune alus on piisavalt kaalu, et sa ei pea muretsema küünlajalg omanik ümbermineku tõttu, kaal küünal.

2.Elegantne & Unikaalne Välimus: disain suu küünal seista on nagu punane vein, klaas, mis on ilus ja üllas.Kui küünlajalad on 2 erinevat kõrgust.Undulating küünlavalgus toob sulle ilus visuaalne nauding ja loob sooja ja romantiline õhkkond.

3.Mitmeotstarbeline Küünal Omanik: elegantne pikk küünal seatud omanik on kaunistamiseks pulmad, peod, tabel centerpieces, kaminad, söögi toad.Nad on ka luua keskkond pidustused, tähtpäevad, festivalid.Küünlajalg omanikud on ka suurepärane kingitus housewarming, pühad, sünnipäevad, Thanksgiving ja Jõulud.

4.Kahe Suuruse Valik: Küünlajalg omanikud tulevad 2 suurust, Umbes 17x9cm/6.69x3.54inch, 21x9cm/8.26x3.54inch.Pakend ei sisalda küünlad.

5.Rahulolu Garantii: püüame pakkuda igale kliendile kõrgeimal tasemel klienditeenindust, et teil on meeldiv ostu kogemus.Kui teil on mingeid küsimusi, päringuid või abi vaja, võtke julgelt meiega otse ühendust võtta.

Kirjeldus:

Päritolu: Mandri-Hiina

Värv: Kuldne, Must

Suurus:

Umbes 17x9cm/6.69x3.54inch

Umbes 21x9cm/8.26x3.54inch

Materjal: Raud

Kogus: 2tk

Märkus:

Tänu eri jälgida ja valguse mõju, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv näitas pilte.Aitäh!

Palun lubage 1-2cm mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

2 x küünlajalad

Küünal Lisada NO
Päritolu Mandri-Hiina
Mudeli Number Küünlajalad
Stiil Modern Stiil
Brändi Nimi alloet
Kasutamine kodu kaunistamine
käsitöö No
Materjal Metallist
Tüüp Küünal Seista

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.