1tk 3/4" 1"Väliskeermega Micro Tarbimist Heitgaasi Ventiil Kasvuhoone Tilguti Niisutus Süsteem, Automaatne Õhu Atmosfääri Toru Ventiil

5.00
0 Arvustused

€12.90 €8.00
Kogus:
  • Kategooria: Kodu & Aed
  • Sildid: kesla aed vee-liides, täida ventiil automaatne, ventiil volvo heitgaasi, sobivus 2007 automaatklapp keha, pesa vee mutter, bosh hingetõmbeaeg ventiil, automaatne niisutus süsteem 25, automaatne niisutus süsteem bu, 4 hingetõmbeaeg ventiil, harley hingetõmbeaeg õli.

SKU: h22542

1tk 3/4" 1"Väliskeermega Micro Tarbimist Heitgaasi Ventiil Kasvuhoone Tilguti Niisutus Süsteem, Automaatne Õhu Atmosfääri Toru Armatuuri toote, Kui tellimused jõuavad 10tk, seal on 30% Maha Teretulnud Meiega Ühendust Võtta Suures Koguses.

Toote andmed Describtion : Suurus: 3/4" ja 1" Väliskeermega Materjal : Plastik-Kerge paigaldada ja mugavam kasutada Apllications: Mikro Niisutus Süsteem...jne.

Lubame pakkuda täiesti uus ja kvaliteetne kaup teile , Kui te ei ole rahul, kui teile on saabunud pakk , pls ühendust meiega , me teeme oma parima teeninduse slove oma probleeme .Kui teil on mingeid probleeme , pls meiega ühendust , Aitäh .

Aed Vee Pistiku Tüüp heitgaasi ventiil
Tüüp Aed Vee Ühendused
Brändi Nimi NuoNuoWell
Plastist Tüüp ABS
Mudeli Number NNW-WLPQF6F
Materjal Plast
Standard Din

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.