Mälu Vaht Raseduse Padi Naiste Rase Keha Toetada Talje Ortopeediline Padi Pool Magamiskabiin Tagasi Massaaž Padi, Voodipesu Magada

5
4 Arvustused

€51.91 €21.80
Kogus:
  • Kategooria: Kodu & Aed
  • Sildid: lateks padi, reisi turgutada, Tugipadi, jalg padi, padi koos auk kõrva.

SKU: h22360

Sisesta sooduskood

WinterC5 $5 off $50

WinterC10 $10 off $100

WinterC20 pakub $20 maha, $200

Umbes lõhn

Tootmise käigus tarne protsess, toode on suletud riik ja lõhn ei saa laiali ajas.Padi tooted on eraldatud padjapüürid, ja saab olema ventileeritud jahedas kohas 2-3 päeva.Mõned sõbrad tundlikumad, see on soovitatav, et laiendada Ventileeritud.

Umbes Chromatism

Kõik tooted selles poes on tehtud selline, erinevuse tõttu päikesevalgus, nurga, ja Jälgida.Seal võib olla teatud värvi erinevus pildi ja toote tegelik värv on ülimuslik.

Umbes mullid

Toode on hallituse protsessi.Kui väike auk või õhu mull sisemine tuum on normaalne nähtus, see ei ole toote kvaliteedi probleem ja seda saab kasutada koos usaldust.

Umbes stiilis Standard stiilis: mälu vaht tuum stiilis.Uuendada stiilis: magnetic lappi vooder mälu vaht tuum stiilis sisemine tuum ei ole võimalik pesta ja võimalik asetada ventileeritud kohas kuivada.Padjapüürid on võimalik pesta.

Käsitsi mõõtmine, seal võib viga 1-3cm, mis on normaalne.Magnetilised omadused on omadused asja, ja inimese keha on ka teatud magnet vara.Seda on kinnitanud teaduslikke katseid, et magnet ainete ja biomagnetic mõju sees inimese keha saab reguleerida erinevate tasakaalustamata või ebanormaalne funktsionaalne riikide inimese keha, et parandada inimeste tervist.Mängida kaitsev mõju.

Lõng Loota 200TC
Kasutamine Dekoratiivsed, Keha, Reisi, Massaaž, Voodipesu
Materjal 100% Polüester
Funktsioon Mälu, Anti-staatiline, Massaaž
Päritolu Mandri-Hiina
Muster Tüüp Tahke
Hinne Hinne
Täidis Mälu Vaht
osa TAGASI
Kuju Ristkülik
CN Jiangsu
Brändi Nimi Feliy
Komplekt Tüüp NO
Mudeli Number YF001
Kangast Krahv 30
Kaal 0-0.5 kg

4 Arvustused

Anonymous -2022-08-08
5

Exellent väljavalitu tagasi tugi padi voodis. Minu selg valgalade valdkonnas nautida magamise ajal :) Nr seljavalu hommikul

Anonymous -2022-11-22
5

Armastan seda! Nad on super mugavad!

Anonymous -2022-09-26
5

Sain padi veidi hiljem kui mõiste, see tuli kott painutatud poole. Versioon on kallim, ainult mõned magnet-kangast, mis ma leidsin, kui ma ära katta, see on sees. Väliselt nagu standard näeb välja. Padi on väga suur, all tagasi, täiesti külili, vaht on elastne ja hoiab kuju hästi ja toetab talje. Pikali, tunnete leevendamine lihased ja selgroolüli puhata. Mulle meeldib mõju, tasub proovida, selg on juba väsinud virisemine. Tulevikus ma arvan, et tee teine juhtum on karabiin ja kinnita see kontori tool-see on üldiselt kõrge!! Võtan seda ei kahetse, te võite võtta julgelt standard! Tänan teid väga suurepärane toode!!! Padi sobib ülejäänud jalad ja isegi kaela ta saab kohandada!!!

Anonymous -2023-01-02
5

Väga hea kvaliteediga, nagu on kirjeldatud avaldamise 100% it on soovitatav võtta paki saabumist, kuid see saabus heas seisukorras

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.