Lmanburg Lipu 2020 Unistus märkimisväärse TURUJÕUGA 3x5 JALGA Vabaduse Lmanberg Lipu Pronksi Kaitserõngad Polüester Kiire Shipping UUS

0
0 Arvustused

€3.20 €2.21
Kogus:
  • Kategooria: Home Decor
  • Sildid: kleebised samakot anime, topp anime k, unistused märkimisväärse turujõuga rühma lipp, nendoroid unistus märkimisväärse turujõuga ettevõtja, unistus märkimisväärse turujõuga pidžaama, unistus mp lipp, 10 juhul lipp, 3x5 partei lipu, unistus märkimisväärse turujõuga l mnburg lipp, kleebised l manburg.

SKU: h22041

100% kõrge kvaliteediga

Need märgid on valmistatud polüestrist, mitte ainult särav, ergas, vaid ka vastupidavad.

Kahepoolne trükkimine, ei värvi vahe enne ja pärast, täiuslik värv!Servad on topelt õmmeldud ja varustatud lõuend pea ja 2 messing kaitserõngad, mis tähendab, et see on tugev ja vastupidav.

Meie lipud on värvitud koos keskkonnasõbralik värvid.Värv on väga selge ja ergas, ja talub uv-värvid, tuul, vihm ja tugev päikesevalgus.

Täiuslik viimistlus teema poole.Need sildid on väga sobiv isikud, spordi üritused, festivalid, koorid ja laua kaunistused, ja võib asetada ka koduõues, autod, seinad, aiad, mänguväljakud, lillepotid, jne.näitamiseks.

SUURUS: See Lamburg Lipp on mõeldud 3X5 JALGA (90*150cm).

LIHTNE KASUTADA.See Lipp on kaasas Lõuend Rubriik Kahe Tahke Messingist Kaitserõngad.Iga lipu kaal umbes 100gram, mis võimaldavad lipu lennata imelihtne.

VÄGA HEA KVALITEET.Valmistatud kvaliteetsest Polüester, Vastupidav Lipp Väljas ja Siseruumides.

ERKSAD TRÜKKIMINE:Iga flay on trükkimine elavat teile meeldib värv esimesest silmapilgust.

Tüüp TRÜKITUD
Päritolu Mandri-Hiina
Kasutamine Riigi Lipu All
Suurus 90*150cm
Lipud Ja Vimplid Materjal Polüester
Stiil Sõidab

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.