Modern Style LED Seina Kella Suured Numbrid Home Decor araabia Numbritega Vintage Design Valgustatud Kella Led Seina Märk

0
0 Arvustused

€42.31 €31.74
Kogus:
  • Kategooria: Kellad
  • Sildid: zentra kella, äratuskell ivoli, digitaalne kell, originaal, määratlemata püksid, müüa seinakellad home decor, suur seina kella jaam, voodipesu kella, naiste kell kaasaegne, äratuskell reveil, 2020 diy kella digitaalne.

SKU: h16292

Kaasaegne Vintage Design Kella iga päev ja Iga minut, nautida pidev, kohandatud valguses näidata.Kaasaegne disain kella põleb taga nägu, minnes vahel seitse hiilgavaid värve, et te kontrolli kaudu puldiga.Kerge funktsioonide kaudu juhtmega USB ja on kooskõlas iga standardne USB-seina adapter.Seina adapter on kaasas.Nõuab üks AA patarei kella funktsioon.Plast-ja LED. 10" dia.Meil saab ka custom mingit personaalset disaini teile, kui teil on vaja custom made disaini või lahtiselt tellimusi päringut, palun võtke meiega ühendust.

KIRJELDUS:

Üldine läbimõõt LED Valgustusega Kell on 10 tolli/ 25cm, mille raam on valmistatud elegantne mustast plastikust Ledi komponendi sees.Allikas kerge on LED valgus, mis on helge & energiasäästu, eluiga on rohkem kui 100 000 tundi (umbes 10 aastat, kui te ei hoia sisselülitamise kohta)

KELLAMEHHANISM:

Me kasutame kõrge kvaliteediga vaikne ujuvad tasakaalu mehhanismid.Me ei taha häirida teie magada.Oma hea öine uni on väga oluline meile.

Kell töötab ühe AA patarei (ei kuulu komplekti) ja AC toitejuhe (110v kuni 240v) jaoks tuled (lisatud).

LED-Valgustus Funktsioon:

See LED-kell on Ledid sees, et sära kaudu center kella ja süttib numbrid ja servad.

Saad LED-Valgustid kell led-lineaarne; IR RGB LED remote control; 1,8 m USB kaabel; aku kaugjuhtimispult.

7 Värve Komplektis Toiteplokk

Sulle antakse 16 Võtmed LED pult (vt allpool), et kohandada värvi valgust.Kaugjuhtimispuldi abil on teil erinevaid light seade, mis hõlmavad toide sisse või välja tuled, peatamiseks või mängida, päevasõidutulede või muuta kiirus tuled ja ka selleks, et luua vikerkaare värvid.

Pult vaja CR2025 patarei funktsiooni.(Patarei ei kuulu tõttu lennufirma turvalisuse kontroll).

Samuti on energiasäästlik LED-tuled on kaua kestev eluiga rohkem kui 50 000 tundi.See on ideaalne seina kaunistamiseks ja ka suur, kui kingitus.

Kui 5V adapter on saadetud ka koos vastavalt oma postiaadress.

Kuidas kasutada

Kuju ümmarguse
Vorm Ühte Nägu
Kombinatsioon Eraldab
Motivity Tüüp Kvarts
Stiil Lühike
Tüüp seinakellad
Kella Tüüp led seina kella
Päritolu Mandri-Hiina
On Nutikas Seade NO
Läbimõõt 25cm
Materjal Plast
Ekraani Tüüp nõela
Kohaldatava Paigutamine Elutuba
Funktsioon LUMINOVA
Brändi Nimi Vinüül Kell
Korpuse Materjal Plast
Mudeli Number HK-027
Muster KOKKUVÕTE
Pikkus 250mm

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.