3D Kella Liblikas Decal DIY Kunsti Peegel Kleebised Vaadata Sel Liim Seina Kaunistused elutuba Home Decor Seina Ornament

0
0 Arvustused

€7.78 €3.89
Kogus:
  • Kategooria: Kellad
  • Sildid: zentra kella, mood seina vaadata, electrinic kella, ruuduline kella, müüa seinakellad home decor, aestethic kella vintage, 3d kunst kella, kellad maamees kodu, digitaalne kaasaegne kella, seina kaunistamiseks äratuskellad.

SKU: h37460

Toote parameeter [Toote värv]: hõbedane peegel hele kuld peegel tume kuld peegel [Toote tarvikud]: dial tund ja minut käed, positsioneerimis-raamat, toote kasutusjuhendit, lint, jne.! [Toote Positsioneerimine]: High-end mood isiksuse kodu kaunistamiseks [Toote omadused]: Lihtne ja mugav, vaba koostisega, võib säilitada ilusad värvid pikka aega, kõrge viskoossusega, ei ole lihtne kukkuda, teise seina seina on rikas värvi ja äri on täis! !See on ideaalne DIY haljastus teenetemärgi toote, ilus ja vastupidav! [Toote tekstuur]: orgaanilised crystal juhatus, high-end akrüül tooteid paksus on 1mm (koos isekleepuvad), ei ole PS materjal ja toode on siledad servad ja nr burrs.Aku: See kella on energiasäästu liikumine.Palun ärge kasutage super alkaline suure jõudlusega akud nagu Nanfu ja Duracell. (Proovige kasutada tavalisi AA-süsinik patareid leelispatareid on põhjus ebatäpne aega ja lühendada aku tööiga) Pakend: OPP kott pakkimine Materjal: Akrüül (spetsiaalselt töödeldud), täielikult vaikne liikumine Kasutusalad: elutuba taust seina, TV taust seina, diivan taust seina, magamistoas seina taustal, köök taust seina-ja muude uuenduslike seina kaunistamiseks tooted, installida, et teha ruumi elavamaks ja ilus.

On Nutikas Seade NO
Korpuse Materjal Akrüül
GZ012 4950
Kella Tüüp 9 mm terasplekist
Kaal 120g
Muster KOKKUVÕTE
Funktsioon Antiikne Stiil, Valjuhääldi Vaigistamiseks
Mudeli Number GZ012
Stiil euroopa
Tüüp seinakellad
Ekraani Tüüp nõela
Pikkus 450mm
Vorm Ühte Nägu
Materjal Akrüül
Päritolu Mandri-Hiina
Kombinatsioon Multi-osaline komplekt
Motivity Tüüp Digitaalne
Kohaldatava Paigutamine Elutuba
Kuju ümmarguse

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.