ERMAKOVA Vaik Tuhandeaastane Gaia Kuju Ema Maa Jumalanna Figuriin emadepäeva Kingitus Kodu Aia Dekoratsioon Liblikas Ornament

5.00
0 Arvustused

€24.83 €15.89
Kogus:
  • Kategooria: Home Decor
  • Sildid: must home decor, dragon teenetemärgi, justitia kuju, kodu decoraction tarvikud, käsitöö vaik.

SKU: h15935

Teema: Ema Maa Skulptuur Suurus: nii Nagu on näidatud joonisel Materjal : Vaik komplekti kuulub: 1 x maaema Skulptuur Tunnused: 1. Peen teostus: kuju-ema maa on valmistatud parima vaik, pärast professionaalne töötlemine ja käsi joonistus.Peen carving disain. 2. Art Kuju: Ema Maa on rahulik, mis ületavad kõikide olemasolu, toetab ja kaunistus raseda kõhu vahel süles. 3. Peen kujundus: tema juuksed ripub tema õlgadele, ja rohelised lehed on kaunistatud keeruline, kulla kaunistamiseks.Vari roheline peidab oma tagasihoidlikkuse ja vormid kuu ja päike taevas. 4. Kodu kaunistamine: Millennium Gaia kuju Gaia kuju maaema Kunsti Kuju Vaik Kuju ema maa kuju, kodu ja aia kaunistamiseks kuju.

1. Tilk laevandus ja hulgi tellimustest on toetatud.Hulgimüügi tellimusi:palun võtke meiega ühendust, et saada hulgihind.Drop shipping tellimused:palun jätke märkused drop shipping tellimused, tellimuse,nii et meie colleauge ei näe seda ja ei sisalda arve ja meie teabe talletamiseks jne.. 2. Kuidas ma saan teha kui punkte on katki või vigane või vähem või ma ei meeldi talle?Palun võtke meiega enne kirjalikult vaadata või avada vaidlus.Me võiks tagastame raha, või saata uus punkt sulle. 3. On olemas tolli-maksu?See on elementaarne kohustus kodanikud makse maksma vastavalt kohalikele seadustele.Palun maksta tolli maks vastavalt kohalike poliitika.Aitäh!

Stiil Ameerika Stiilis
Päritolu Mandri-Hiina
Teenetemärgi Hotell, Kodu, uuringu toas, Coffie Maja, Asukoht, prop
Brändi Nimi Ermakova
Tüüp Jumalanna Maa Kuju, märgi satue
Teema Inimesed
muud kodu kaunistamise tarvikud, Home Decor
Materjal vaik

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.