SHENHUA Mehaaniline Vaadata Meeste Skeleton Automaatne Ise Tuul Kellad Antiik Pronks Retro Nahast Meeste Käekell Relogio Masculino

0
0 Arvustused

€29.97 €19.48
Kogus:
  • Kategooria: Meeste Käekellad
  • Sildid: meeste mehaaniline käekell, meeste mehaaniline vaadata mehed, automaatne vaadata mehed automaatne, binkada automaatne mehi vaadata, vaadata naiste shenhua, bigest mees vaadata, sitizen mens kellad, armee pronks vaadata, 2020 shenhua vaadata, mechanica vaadata.

SKU: h15244

Kirjeldus: kvaliteetne nahk bänd annab teile uus klassikaline määratlus. - Skeleton dial disain paljastab oma moes seisukohast. - Automaatselt üleskeeratavad mehaaniline liikumine võimaldab teil kanda vaadata igal ajal. - Värv ei ole, sest täpselt nagu reaalses elus tingitud erinevusi arvuti monitorid ja nacked silmade värvi erinevus.Spetsifikatsioon (umbes): - Läbimõõt: 4.2 cm - Paksus: 1.4 cm - Pikkus : 24cm(ei sisalda luku) - Band laius: 2.0-2.2 cm - Liikumine: Self-likvideerimine Mehhaaniline - Watch band: High grade nahk Pakett sisaldab: - 1 x Mehaaniline vaadata - 1 x kinkekarp( Vabatahtlik ,Kui valida, kas vaadata koos kasti pakkimine,siis Palun lisa meid oma järjekorras) kinkekarbis( Valikuline) Selline märkus: 1 esmakordsel kasutamisel olge, palun keerake nuppu päripäeva 20-25 korda, seejärel raputa vaata, vaata algab.Palun ärge pöörake nuppu vastupäeva väänata, või vedru katki. 2 Pange vaadata horisontaalne riigi ja kiik vaadata paar minutit enne, kui te kannate seda. 3 Automaatne mehaaniline watch nõuab, et kasutaja kanda iga päev, kas koos õige koguse liikumist võimaldavad baar hoida töötab. 4 Määruse aega, tõmmake nuppu, et teine käik, ja siis keerake päripäeva, et säti nii, et määratud aeg, ja Vajutage nuppu ja seejärel oma kohale tagasi. 5 kandke Alati vaadata või Igal hommikul ja Õhtul keerake nuppu päripäeva 20-25 korda, et tagada jätkuv hoogu kronograafi kellad. 6 on mõistlik reisi ajal mehhaaniline viga valik, sa pead rohkem kui päev või lõpetamise liikumine, See on normaalne, et muutuvad aeglaselt, kui kasutaja on vähem tegevust oleks.kui suure täpsusega nõuded ajal ostjale, palun olge ettevaatlik, et osta.

Ketas Ekraan Analoog
Tingimus Uued ilma sildid
Brändi Nimi Gorben
Meeste Käekellad Brändi Mehaaniline Vaadata mens
Liikumine Automaatne Ise Tuul
Dial Aknas Materjali Tüüp Hardlex
Bänd Pikkus 24cm
Antiik Mehaaniline Vaadata Antiik Mens Käekellad
Bänd Laius 2.0-2.2 cm
Mudeli Number Mehaaniline randmele Käekella Meestele
Funktsioon Puudub
Kastid & Juhtudel Materjal Nr pakett
Veekindlus Sügavus Ei Ole Veekindel
Bänd Materjali Tüüp Nahk
Juhul Paksus 14mm
SHENHUA Meeste Käekellad Automaatne ise tuul Mens Kellad Kingitus
Dial Materjali Tüüp Roostevaba Teras
Dial Läbimõõt 43mm
Stiil kleit
Juhul Materjal Roostevaba Teras
Toote Tüüp Mehhaanilised Käekellad, Käekellad;reloj hombre;Relogio Masculino
Mens Kellad Mehaanilised Kellad Meestele
Juhul Kuju Ring
Mehhaanilised Käekellad Steampunk Skelett Mehhaanilised Käekellad Meestele
Pannal Tüüp Lukk

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.