PAGANI Disain, Luksus Brändi Meeste Kellad Automaatne Vaadata Mehed Roostevabast Terasest Veekindel Äri, Sport Mehaaniline Käekell 1645

0
0 Arvustused

€371.10 €96.49
Kogus:
  • Kategooria: Meeste Käekellad
  • Sildid: pegani disain vaadata pd 1645, aku microsoft 1645, 22mm pagani disain, pagani disainer, luksus randmele käekella erkek0, pd 1647 vaadata, meeste portfellid disain, luksus vaadata abikaasa, watchband pagani disain, pagani disain pd 1649 osad.

SKU: h65042

Kuidas kasutada mehaanilised kellad: Kallid ostjad, uued kellad, sisemised osad peavad töötama.Pärast vaadata, keerake kroon 25 või rohkem korda, et võimaldada sisemised osad korralikult toimida.Break-in aeg on umbes 3-7 päeva.Mehaaniline vaadata töötab normaalselt. 1: käsitsi keerake kroon ja vaata töötab. 2: raputage vaata või seda kanda tihti, vaata töötab normaalselt. 3: kui vaadata, ei ole kulunud kaua aega, et vaadata ei tööta korralikult.Palun keerake kroon või raputada vaadata.Kui tourbillon töötab normaalselt ja vaadata on normaalne.Kui teil on küsimusi, võite meiega ühendust võtta aega.

Shippment Tarneaeg on umbes 7-60 päeva.See võib võtta kauem aega, et jõuda mõned riigid, eriti Brasiilia,Lõuna-Ameerika,Aafrika riikides. (1) Q:Kui ma teen makse, mida aeg saab vedada?A:võib Vedada, on 48 tunni jooksul ja esitab loo number. (2) Q:Kui kaua ma saada parcel?Kui ei saanud,kuidas ma saan teha ?A:Vastavalt oma riik, 7-60 päeva.Üle 60 päeva ei saanud, tagastame raha, et teid. (3) Q:Kui kaup on kvaliteediga seotud probleeme, kuidas ma saan teha ?A:Palun võtke meiega ühendust, me lahendame probleemi.Kui ostjad soovivad teada üksikasju postikulud, palun võtke meiega ühendust ja me pakume teile mõistliku transpordi võimalusi.Garantii Kui kaup ilmuvad kvaliteedi kahju,anname 1 kuu garantii.Kui ostjaid on vaja teha deklaratsioon, palun arutage koos meiega tagasipöördumise kava.Ükskõik ostjad on mingeid probleeme võtke meiega igal ajal.Me võtame ostjatele head nõu ja püüdma paremini shopping kogemus.Me pidevalt annab ostjatele eelistatud kasu hinnaga, hooliv tervitused, üllatus kingitus.Tagasiside Iga tagasiside on armastus. a) Kui te olete oma ostuga rahul, loodame siiralt, et sa ei jäta meile POSITIIVNE TAGASISIDE.Samuti, me ei jäta positiivset tagasisidet teie jaoks. (b) Kui te ei ole oma ostuga rahul, võtke meiega palun ühendust enne lahkumist neutraalne või negatiivne tagasiside.Me võtame teiega 24 tunni jooksul, töötada koos teiega, kuni olete tulemusega rahul.

Juhul Kuju Ring
Kastid & Juhtudel Materjal raamat
pagani disain Mehaanilised kellad pagani disain sport kellad
Bänd Laius 20mm
Juhul Materjal Roostevaba Teras
montre PAGANI DISAIN Veekindlad Käekellad Meeste käekellad
Bänd Materjali Tüüp Roostevaba Teras
Liikumine Mehaaniline Käsi Tuul, Automaatne Ise Tuul
Päritolu Mandri-Hiina
Juhul Paksus 12mm
Toote Tüüp Mehhaanilised Käekellad
saat erkek kol saati
Värv valge must kuld sinine
Bänd Pikkus 22cm
Dial Läbimõõt 42mm
Veekindlus Sügavus 10Bar
Stiil Mood & Casual
mens kellad top luksus mehaaniline vaadata
Dial Aknas Materjali Tüüp Safiir Kristall
relogio PAGANI DISAIN mood & casual spordi-Äri brändi W
Funktsioon Löögikindlad, Auto Kuupäeva, Veekindel
Pannal Tüüp Nupp Peidetud Pannal, Kokkupandavad Pannal Ohutus
Brändi Nimi PAGANI DISAIN
Mudeli Number PD-1645

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.