Mini Vaik Kaunistused Hip-Hop Naljakas Räppar Bro Figuriin Seatud Kodu Siseruumides Väljas Dekoratsioonid, Kaunistused Pool Shakers Jaoks Vibud

2
1 Arvustused

€14.35 €5.89
Kogus:
  • Kategooria: Home Decor
  • Sildid: hip-hop joonis, räppar figuriin, alice imedemaal teenetemärgi, skulptuur home decor, auto kaunistused.

SKU: h11678

Funktsioon:

1. Need käsitööna skulptuurid on austust hilja rap staar.

2. Iga töö on unikaalne, sest iga töö on käsitsi nikerdatud, käsitsi värvitud, ja täis armastust ja tähelepanu detailidele.

3. Kui sa lähed, et Valge Elevandi poole ja otsin täiuslik simon kingitus, see romantiline kuju on ideaalne kingitus pickiest sõbrad.

Kirjeldus:

Nimi: Hip-Hop Naljakas Räppar Bro Figuriin

Materjal: Vaik

Suurus: Pikkus 3cm Laius 5cm, Kõrgus 10cm

Komplekti Kuulub:

1 * Mudel vaik

Märkus:

Lugupeetud ostjad, tere tulemast meie poodi.Palun võtke meiega ühendust, kui te soovite osta rohkem kui kogus oleme loetletud.Me olema valmis reageerima kohe, kui võimalik.

"

(3)Kui te ei ole saanud oma saadetise jooksul?Palun võtke meiega kohe.Me jälgida shipping company, niipea kui võimalik ning vastus teile.

3.Millist teenust me ette näha, hulgi klientidele ja dropshipping kliendid?

(1).Hulgi-klient, pakume teile hulgi hind

(2).Sest tilk laevandus klient, saame pakkuda rohkem soodsad hinnad ja luua spetsiaalne lingid teile.Me saata üksusi oma klientidele otse ja ei pane mis tahes meie teabe pakett.

4. Tagastamine ja Tagastamise:

(1) Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva aega, et see tagasi pärast seda saanud.Kui ettevõttest on rohkem kui 7 päeva, siis loetakse seda kasutada ja ME EI saa anda TEILE TAGASTAMIST VÕI ASENDAMIST.(2)ERANDEID POLE!Laevanduse kulud kannab nii müüja kui ka ostja poole.(3) Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa PEAD ANDMA usa shipping tracking number, konkreetsed tagastamise põhjuse.(4) Me toetuse OMA TÄIELIKU VÕITNUD PAKKUMISE SUMMA saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendis kõik komponendid tarvikud kaasas, PÄRAST NII Ostja kui ka Müüja tehing tühistada alates Helpmytask.ee.VÕI võite valida, kas vahetada.(5)Me kandma kõik laevaliini kulud, kui toode(t) on (on) ei reklaamitud.

Hinnang on meile väga oluline.Kui olete tulemusega rahul, palun andke meile positiivse hinnangu.Kui te ei ole rahul, võtke ühendust enne kui nad annavad negatiivse hinnangu.Teeme oma parima, et lahendada see probleem teie jaoks.Teie ettepanekud on meie kõige väärtuslikum rikkuse, me ei kuula alandlikult ja püüame teha paremini

Stiil Modern Stiil
Materjal vaik
Teema Muusika
tugi Dropshipping
Päritolu Mandri-Hiina
On Nutikas Seade NO

1 Arvustused

Anonymous -2022-12-27
2

Saatis joonis täiesti erinevad värvi. valmistatud musta joonis valge joonis. no must nahk oleks nähtav. maalitud väga halvasti! värvi triibud. ei vasta sellele, mida on fotol. Ma ei soovita teil võtta.

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.