Vinüül Päike Reisi Uurida Seiklus Telkimine Maja Suurte Lääne Kõrb, Kaktus, Telkimine Rv Kleebis Decal Maastiku Kleebised

0
0 Arvustused

€7.46 €5.59
Kogus:
  • Kategooria: Home Decor
  • Sildid: seina kleebised, cactus seina decal, laagris pliit, seiklus ootab, ganesha.

SKU: h22370

✓ Meie kleebised on die lõigatud — ei trükitud, nii et nad ei sisalda taust (selge või muul viisil).Seina või pinna te taotlete decal, et saab tausta.

✓ Pilt ei kajasta tegeliku suuruse.See on Digitaalne näide, mis näitab eesmärgil.Teha decal sobib sulle ruumi 100% peaksite mõõtma oma ruumi

✓ Kasutame kvaliteetset matt vinüül, mis näeb välja nagu värvi kui kohaldatakse seina ja mitte-mürgine , keskkonna kaitse.

✓ Meie kleebised on kinni peaaegu iga sileda pinna nagu seina -, klaas -, plast -, puit jne) ja veidi tekstuuriga seinad.

✓ Seina Vinüül Kleebised on kergesti eemaldatav siiski EI ole korduvkasutatav.

✓ Decal värvid võivad pisut erineda, värvid teie arvuti ekraani

✓ me tahame, peate olema täiesti rahul oma ostuga!Kui mingil põhjusel te ei ole rahul,pls võtke meiega ühendust kõigepealt teeme teile hea lahendus.

SUURUS:57x25CM

42x96cm

57x129cm

me võtame kohandatud teie enda suurus , võtke meiega julgesti ühendust !

pls valida värvi otse värv vabatahtlik , aga kui ei ole värvi sa tahad pls ärge unustage vaadata meie värvikaardi , meil on palju värve saadaval , nii et saate roosa üks sa armastad kõige paremini , ja siis jätke meile sõnum umbes värvi kui teil on vaja, et see !

ajal oma kinnitage lehekülje pärast ostmist , seal on sõnum box teile kirjutada märkus, et müüja , võite kirjutada "color" ja "Custom nimi"( ainult isikliku nimi decal)".

Kui te unustate kirjutada siis saab "müüja kontakt"

Seal on proovi pilt teie viide!

Teema Muster
Päritolu Mandri-Hiina
Sobiv koht Magamistuba/Elutuba/Kids Tuba/...
tugi Dropshipping
Materjal PVC
Stsenaariumid Seina
Muster Lennuk Seina Kleebis
Stiil Modern Stiil
Mudeli Number CC171
Spetsifikatsioon Single-piece Package
Liigitus Näiteks Külmik, Suitsu Väljalasketoru, Kapp Pliit, Sest Kivi, Seina, Wc Kleebised, Mööbel Kleebised, Korrus Kleebised, Akna Kleebised

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.