Hiina Guqin Banana leaf type sajandeid vana nulg Kannel professionaalne kogumise guqin puhas lakk sarv koor Kannel

5
1 Arvustused

€632.43 €600.81
Kogus:
  • Kategooria: Keelpille
  • Sildid: kiri hiina särk, guqin juhul, guzheng parukas, kaelakee mees hiina, võimendi guzheng, puidust guzheng hiina, määratlemata püksid, määratlemata cosplay, guqin lan parukas, hiina klassikaline sõrmus.

SKU: h94575

Guqin, tuntud ka kui Yaoqin, Yuqin, ja lyre, on tuntud ammustest aegadest, kui Qin.Kaasaegses korda kasutati seda eristada Qin-ja Lääne-muusikariistad.Seega, sõna "Vana" on lisanud ja seda nimetatakse Guqin.Guqin on vanim traditsiooniline kitkutud vahend Hiinas.See on aare, Hiina kultuur ja esindaja suulise ja vaimse pärandi inimkonnale.On öeldud, et primitiivne korda, Kollane Keiser lõi esimese guqin, mis on olnud laialdaselt levitada ajal Lääne Zhou Dünastia ja mängis koos ohvrikivi vahendeid, nagu Thor ja Trumm.Seal on rohkem kui 2400 aastat füüsiliste objektide päevavalgele alates haud Zenghouyi aastal Hubei Provintsis.Kuna Tang ja Song dünastiad, vana guqin butiike hoole alla.Põhja-ja Lõuna Dünastiate et Qing Dünastia oli rohkem kui sada liiki klavessiinid, kui 3000 tükki meloodia, ja palju kirjandust preestrid, klaverid, klaverit ja klaverit.Need väärtuslikud jääb, on kõrgeimad Hiina muusikainstrumendid.Ajal Sui ja Tang Dünastiad, Guqin oli ka kasutusele riike Ida-Aasia ja oli päritud ja edasi traditsioonilise kultuuri nendest riikidest.Kaasaegses korda, koos Hiina inimeste jalajäljed üle kogu maailma, nad said sümbol idamaade kultuuri mõtetes Lääne.

Suurus:1230*215 mm

100% Täiesti Uus

Pakend:

1*Guqin(Hiina Kannel)

1*üks kott

1*lapiga ja teised

'

Värv Banana Leaf Centennial Nulg-Tume Pruun
Mudeli Number professionaalne Guqin
inimesed Keskastme Õpilased, Lapsed, kolledži üliõpilased, Täiskasvanud, Pensionärid, G
Brändi Nimi SevenAngel
Tase Professionaalne Jõudlus, Algaja, High-end Positsioneerimine
Korpuse Materjal KUUSK
Stiil Banana Leaf Stiil
Päritolu Mandri-Hiina
Materjal Centennial Kuusk

1 Arvustused

Anonymous -2022-09-15
5

Pakk jõudis enne tähtaega, mis on väga õnnelik. Pakitud hästi, guqin ei ole kahjustatud boonus, ja võib-olla just täielik komplekt oli tuuner koos õpik mängida. Mul on hea meel selle muusikariista!!!

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.