HBZGTLAD Uus 7 paari loomulik vale, võlts ripsmed ripsmed short meik 3d naaritsa ripsmed ripsmete pikendamine naaritsa ripsmete ilu

0
0 Arvustused

€4.25 €2.29
Kogus:
  • Kategooria: Ilu & Tervis
  • Sildid: võlts ripsmed, 3d naaritsa ripsmed, sokke laiendamine riba ripsmeid, naaritsa ripsmed kohev, vale ripsmed naaritsa.

SKU: h82443

Super pehme ja kerge!

8D siidi ripsmed vastu arenenud naarits juuksed-nagu sünteetilised kiud(ultra õhuke, vaid 0.05 mm paksus), tunnevad uskumatult pehme ja weightless.Ripsmed on 100% käsitööna pärast tosin protsessid, meil on nõudlik iga sammu ja me peame alati püüdlema täiuslikkuse.

KASS RIPSMED - Super kohev & salkus vale ripsmed funktsioon põletatud enam välimised nurgad lisatud määratlus.Multi-kihiline rist karvu seksikas pikkus(12-18mm) ja luksus maht, mis tõuseb sisemine silma välisserva jaoks flirty cat eye lõpeta.

MUGAV BAND - HBZGTLAD ripsmed funktsioon paindlik õhuke puuvillane sokke bänd, pluss udemetega hoolikalt meisterdatud bänd, toob sulle weightless, valutu, sundimatu sokke meik kogemus.Samuti võite kergesti saada 15 kannab välja iga paari, sest on nii vastupidav!

VEGAN & julmusevaba - Faux naarits falsies on valmistatud premium sünteetilisest materjalist, tunnen, super pehme ja sile just nagu oma loomulikke ripsmeid, mis kõige tähtsam, nad on julmusevabad ja vegan nii et sa ei pea muretsema meie karvased sõbrad!

Riskivaba OST - Teie rahulolu on meie kõrgeim tegutsemiseks!Ühelgi juhul kui sa ei ole rahul toote, pakume teile tasuta väljavahetamist või täielikku tagastamist.Kindlasti võtke meiega ühendust esiteks, kui sul on mõni küsimus või ettepanek!

DM-1

DM-2

DM-3

DM-4

DM-5

Vale Ripsmete Materjalist muud
Suurus 1
Kogus 7 PAARI
Mitu Tükki COMBO
Toote Tüüp Vale Ripsmete
Vale Ripsmed Bänd Plastikust Puuvill Bänd
Vale Ripsmed Pikkus 1cm-1,5 cm
Mudeli Number 3D
Vale Ripsmed Tüüp Täielik Riba Ripsmeid
CN Shandong
Vale Ripsmed Omamoodi Ribad Ripsmed
Tootmisprotsessi Käsitsi Valmistatud
Päritolu Mandri-Hiina
Vale Ripsmed Stiil Rist
Brändi Nimi HBZGTLAD

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.