1 Komplekt Mini Tesla Coil DIY Kit Elektrooniline 15W Mini Muusika Tesla Coil Plasma Kõlar Tesla Traadita Edastamise SM 15-24V DIY Komplektid

0
0 Arvustused

€5.03 €3.47
Kogus:

SKU: h79439

Manual:

1. Sissejuhatus

Tesla coil saab toota kõrge temperatuuri ja kõrge rõhu plasma, mis võib laulda, süüde, traadita ülekanne, ja valgus päevavalguslamp.See on imeline kaar.See on väga huvitav väike tootmine teaduslikke katseid.See on DIY Tesla coil Komplekti osad, mis peab olema joodetud ja kokku pannud endale.

2. Parameeter

1>.PCB suurus: 4.0 mm*8.0 mm

2>.Võimsus: 15W

3>.Toide: DC 15-24v.Praegune on 2A.DC5.5 liides / pin

4>.Audio sisend: 3.5 pesa, saab ühendada mobiiltelefoni, MP3, arvuti audio

3. Funktsioon

Tesla coil on trafo, mis tegutseb resonantsi põhimõttel.Ta leiutas Nicola Tesla, a Serbia-Ameerika teadlane 1891. aastal. Seda kasutatakse peamiselt toota ultra kõrge pinge, kuid vähe voolu, kõrgsagedusliku VAHELDUVVOOLU.Tesla coil on moodustatud kaks rühma kõlavaid ahelad (mõnikord kolme rühma) ühendada.Tesla coil on raske määratleda, ja Nicola Tesla on proovinud suure hulga erinevate koosseisude rullid.Tesla kasutab need rullid läbi viia uuenduslikud katsed, nagu elektrilised valgustus, fluorestsents-spektri, X-ray, suure sagedusega vahelduvvool nähtus, elektriravi ja raadio-energia edastamise, edastamise ja vastuvõtmise raadio signaale.

4. Funktsioon

1>.Electric arc funktsioon: traverse tagumine ots hakkab tootma arc.Kaar võib ka süttida.

2>.Vahesein valguse funktsioon: pärast Tesla coil on elektrilised, et luminofoorlamp saab valgustatud peale.

3>.Muusika taasesituse funktsioon: uus mõiste valjuhääldi electric arc stimuleerida õhk teha õhu tekitatud vibratsiooni plasma.Te saate mängida mobiil / arvuti muusika, kuid heli on väike.

5.Märkus:

1>.Seal vahel puudub otsene kontakt esmane pooli ja teisese pooli, ning vahe peab olema reserveeritud, muidu ei pruugi korralikult töötada.

2>.Likvideerimise suunas teisese süütepool peab olema kooskõlas pilt, muidu see ei tööta korralikult.

Võimsus 15w
Päritolu Mandri-Hiina
DIY Tarvikud ELEKTRILINE
Sisendvõimsus SM 15-24v
Funktsioon Electric arc
Sertifitseerimine Puudub
Brändi Nimi EQKIT
Function2 Muusika taasesitus
Function1 Vahesein kerge
Praegune 2A
Heli sisend 3.5 pesa

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.