Jälgida Juhtivus Kaasaskantav Vahemikus 0-9990 Täpsed Vee Kvaliteedi Tester Temperatuuri Mõõtja TDS EÜ 3 In 1 Digitaalne Ekraan Puhtus

0
0 Arvustused

€4.18 €3.30
Kogus:

SKU: h74358

Kirjeldus:

【LIHTNE TEHA】Elektrood, ja kontroller on integreeritud disaini, seda on lihtne kaasas kanda ja kasutada.Ükskõik, kus sa oled, nagu näiteks reisimine, mängides, shopping, võite avastada TDS väärtus vesi igal ajal.

【3 IN 1 FUNKTSIOON】See vee kvaliteedi test pen võib avastada, vee kvaliteedi TDS väärtus ja elektrijuhtivus EÜ ja temperatuuri väärtust.

【AUTOMAATNE TEMPERATUURI KOMPENSATSIOON】Automaatne temperatuuri kompensatsioon, mis võib tagada täpsus puhul temperatuuri muutusi.

【SUUR LCD EKRAAN】Dual display ekraanil andmete üheaegne kuvamine vee kvaliteedi TDS/elektrijuhtivus EÜ ja temperatuuri väärtus, andmete säilitamise funktsioon, lihtne käsitleda erinevates keskkondades.

【TUNDLIK PROBE】Vajutage lülitit ja panna proovile pen vette, et tuleb katsetada.Alumine TDS-väärtus, seda väiksem on kokku lahustunud tahke aine sisaldus vees ja puhtam vee kvaliteeti.

【ÜHIK LÜLITUS】vahend on funktsioon lülitus temperatuuri ühikud, nende vahetamine Celsiuse ja Fahrenheiti skaala, mida on mugav erinevate rühmade inimeste andmete vaatamiseks.

【REGULEERIMISALA】, mida Kasutatakse vee töötlemist tööstus -, joogivee tootjad, perekond, isiklik kodu, reisimine, töö kohapeal, jne.kui testimise tööriist joogivee kvaliteedi.

Kirjeldus:

Materjal: ABS

Värv: valge, sinine

Suurus(umbes): 152 x 30 x 14mm/5.98 x 1.18 x 0.55 tolline(pikkus x laius x kõrgus)

Võimsus: sisseehitatud nupp aku

TDS testi vahemik: 0~9999RPM

Juhtivuse test vahemik: 0~9990US/CM

Temperatuur test range: 0.1 ℃ ~80℃

Mõõtmise täpsus: ±2%

Testi teemad: TDS väärtuse test, juhtivuse test, temperatuuri katse

Pakend:

1 tk x Vee kvaliteedi tester

1 tk x Nahast kate

1 tk x kasutusjuhend

Märkus:

1. Tänu valgust ja ekraani vahe, elemendi värv võib veidi erineda pilte.

2. Palun lubage 0.5-2 cm erinevuste tõttu käsitsi mõõtmine.

Ekraani Tüüp Digitaalne
Päritolu Mandri-Hiina
Koos Valgust Või Ei NO
Sertifitseerimine Puudub
Brändi Nimi Woopower

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.