Vibreeriv Peenis Kukk Ring, Sugu Mänguasjad Meeste Ja Paarid Sex Tööriista 10 Režiimid Vibratsioon, Peenise, Tupe Ja Kliitori Stimuleerimine

0
0 Arvustused

€23.47 €16.20
Kogus:
  • Kategooria: Sex Mänguasjad
  • Sildid: naine aphrodisia külaelanikele elatuseks, täiskasvanute mänguasjad aphrodisiac, kukk ja palli vibraator, aphrodisia külaelanikele elatuseks naine, hexodor parfüümi aphrodisia külaelanikele elatuseks, anal vibraator clictori, aphrodisia külaelanikele elatuseks silikoon, meeste paks vibraator, naiste aphrodisia külaelanikele elatuseks, anal vibraator kurnama.

SKU: h72159

Toote kohta:

❤SILIKON + ABS - Meditsiiniline silikoon munand sõrmused Roheline Silikoon, ohutu, keskkonnasõbralik, mürgivaba ja lõhnatu.Sama materjali Arstid on seaduse järgi kohustatud kasutama oma patsientidele.Tunned, siidine nahk mugav ja pehme.Nii õrn, mõnus lõbusõidu-plahvatusohtlik!

❤Võimas Löök Vibraator - Võimas 10-kiirusega vibratsiooni, Mini Šokk Vibraator on suurepärane massager oma tundlikud nibud, reied ja sisemine reie.Lase oma partneri värisema ajal oma intensiivne stimuleerimine.Peenise rõngas vibraator teeb eelmängu, isegi põnevam.

❤100% veekindel ja vaikne - seda saab kasutada peenise rõngad isegi vee all, nautida märg lõbus ja armastus vanni või basseini, kukk rõngad ka seda on lihtne puhastada.

❤Standable ja kerge - 79g kerge, vibreeriv seksi mänguasi, lihtne ühe nupuvajutusega operatsiooni käed vabad tugev vibratsioon.Jätke oma seksuaalse reisi.Sisemine läbimõõt peenise rõngas 4.2 cm ja 7.3 cm pikkus mini-palli vibraator.Vaatamata oma väiksusele, jõuda oma seksuaalset haripunkti igal ajal, kõikjal.Lihtne puhastamine ja hoidmine!

❤Laiendatud Seksuaalse Elu - unimaguna on pulbitsev ring saab stimuleerida kliitori ja tupe, peenise rõngad saab teha ka meeste lükata ejakulatsiooni.

Mudeli Number peenise rõngas vibraatorid
Seksuaalse Alatooniga No
Toote Tüüp peenise rõngas vibraatorid
Brändi Nimi Aphrodisia külaelanikele elatuseks
Täiskasvanute Mänguasjad Sex Shop
Materjal Silikoon
mänguasjad täiskasvanud sex Hea kingitus
Rõve Pilt No

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.