Täiskasvanute Mänguasjad Dildo Vibraator Sex Mänguasja 10 režiimid Av-Rod Naissoost Masturbatsioon Vibraator Nõud Täiskasvanud Sugu Toote Vibraator Naistele

0
0 Arvustused

€20.04 €10.02
Kogus:
  • Kategooria: Sex Mänguasjad
  • Sildid: homo paaride vibraator, seksikas anum, seksikas mänguasi valge, vibraatorid tüüp paarid, mänguasjad pritsimine, kõrge terasest anum, lokkis dildo, anal dildo krystal, seksikas mänguasi gay, naine klassikaline mänguasi.

SKU: h71194

Kiire Orgasm G Spot Sõrme Vibraator Sex Mänguasjad, Naiste Tiss kliitori stimulaator Vibraator dildo Vagiina Massager Täiskasvanud Emane

Omadused:

【8 Sekundit, et Orgasm】 Pikk pea ja 30-kraadi arch disain, sobib ideaalselt sügavust ja struktuuri, vagiina, et aidata sul täpselt stimuleerida sinu G-spot ja väljakutse teile, et jõuda orgasmi 8 sekundi jooksul!

【Elu-pikk Sex Partner】 keskmine vagiina suurus on 21-28mm lai.See on pea läbimõõt on 22mm.

Algajatele või edasijõudnutele kasutajate täiskasvanute mänguasjad, see teenib sind hästi. 10 erinevat vibratsiooni režiimi ja sagedusega nõrk, et tugev, nii algajad kui ka edasijõudnud kasutajatele.

【4-in-1 Vibraator & Body-ohutu Materjal,】 samuti võib olla kliitori vibraator, tiss stimulaator, anal pistik või tundlikele kehaosadele.

Valmistatud meditsiinilise silikooniga, mittetoksiline, lõhnatu ja allergikutele, ohutu inimese keha ja sile nagu päris nahk, see on ka super vaikne ja diskreetne!

Heli see G-Spot vibraator ei ületa 38 detsibelli.

【Veekindel ja USB Laetav】 kogu keha veekindel, võite kasutada seda vibraator vann, dušš, mullivann või KUSAGIL oma seiklustest võib teid.

USB laadimine on mugav ja kiire.Koos laadimisaeg 2 tundi annab 1 tunni jooksul kasutada.

Pakett Nimekiri:

1 x Vibraator

1 x laadija kaabel

Toote Tüüp Vibraatorid
Brändi Nimi CELANI
Materjal Silikoon
Rõve Pilt No
Kauba Kvaliteedi Sertifitseerimise 3C, ce
Seksuaalse Alatooniga No
Mudeli Number B2519
Päritolu Mandri-Hiina
Suurus 183*22mm
Mitu Tükki Üks Ühik
Tüüp G-Spot
Sertifitseerimine CE

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.