Armas Muinasjutt Unistav Sulg Komplekt Creative Pakendada Kleebised Lastele Käsiraamat Päevik Teenetemärgi DIY Kleepsud 45 Tükki

0
0 Arvustused

€2.16 €1.30
Kogus:

SKU: h70144

Armas Muinasjutt Unistav Sulg Komplekt Creative Pakendada Kleebised Lastele Käsiraamat Päevik Teenetemärgi DIY Kleepsud 45 Tükki

Umbes Makse

1. Seal on palju makseviisid saadaval Helpmytask.ee.nagu krediitkaardid, reaalajas pangaülekanded, offline makse (pangaülekanded ja Western Union).Saate valida meetod, mis on kõige sobivam teile.

2. Toetame järgmisi makseviisid.Kõik maksed, mis on tehtud Helpmytask.ee on töödeldud Alipay.

Umbes Saadetis

1. Tavaliselt me saata kauba 3 päeva jooksul pärast makse on kinnitatud.

2. Me kasutame Air mail shipping üle maailma (Kohale tuleb 25-60 päeva) Tavaliselt soovitame oma klientidel valida Helpmytask.ee Standard Shipping nagu laevandus, mis on odavaim ja kiire viis siin, Ja saate jälgida ka seda võrgus pärast tarnimist.

3. Õigeaegne Kohaletoimetamine - Kui te ei saa oma ostu-60 päeva jooksul, võite küsida täies ulatuses tagasi enne tellimuse lõpetamist (kui sa nupule "Kinnita Tellimus" Saanud või ületada kinnitus aja jooksul).Brasiilia tuleb 90 päeva tarneaeg.

Tagastamine, Kui toode teile ei ole kirjeldatud või madala kvaliteediga, Me lubadusi, et siis võib see tagasi enne tellimuse lõpetamist (kui sa nupule "Kinnita Tellimus" Saanud või ületada kinnitus aja jooksul), ja saada täieliku toetuse.Tagasi laevandus tasu makstakse teie poolt.Või võite valida, et hoida toote ja nõus toetuse summa otse müüja.Umbes Tagasisidet, Me hindame oma äri, kui sa oled rahul meie toodete, palun jäta meid 5-tärni tagasisidet.kui on mingi probleem, et,me oleme alati tegema kõik jõupingutused, et teile rahul, et.Aitäh!

Mudeli Number kleebis
Kõrgus 11mm
Laius 44mm
Omadused SULG
Brändi Nimi Puzzle Aed
Pikkus 44mm
Garantii no
Läbimõõt no
Kaal 20g

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.