1 Tk Vaha Pitser Stamp Pea Paabulind Eemaldatav Tihendi Messing Tempel Pea Loominguline Kingitus Ümbrikud, Kutsed, Kaardid Teenetemärgi

5
3 Arvustused

€3.96 €2.77
Kogus:
  • Kategooria: Helmed & Ehted Tegemine
  • Sildid: messing bush bar, metallist lindi messing, vaha sile riie, puit, messing ornament, vaha rolon depilacion, k 925 tempel, tempel isikupärastatud messing, u messing, käevõru jama, altai dream catcher.

SKU: h64588

VAHA PITSER STAMP SUURUS: Tihend suurus on umbes. 25x14mm,lõng sisemine läbimõõt on umbes. 7mm / 0.28 aastal.Komplekti kuulub: 1 x Vaha Pitser Stamp messing pea.TEE OMA KÄSITÖÖ ILUS: Peen ja hästi kujundatud muster, tempel seda kuuma vaha peale ümbrik, paber, eriti lisada, mõned ilusad kuivatatud lilled, mis oleks väga ainulaadne ja kirjanduslik maitse.

KVALITEETNE MATERJAL: Tihendi templid on valmistatud messingist, sile ja läikiv, mitte-stick, lihtne puhastada, vintage retro klassikaline stiil, jätab puhas ja ilus jälg.

LIHTNE MUUTA JA INSTALLIDA: Lihtne muuta ja paigaldage, keerake veidi messing pea on ok.Saate seda kasutada, et lips koos igasuguseid 25mm läbimõõt templid, mis erinevad mustrid vabalt teha mitmed templid.

LAI KASUTUSALA: Tihendi templid on sobiv kaunistus ja kaunistus ümbriku, kutsed, veini pakett, parfüümi pudelid, veini pudel, scrapbooks, maatükid, kingituste pakkimine, õnnitluskaardid jne.Täiuslik kutsed kingitus sõbrale või pereliikmele.

Materjal Metallist
Päritolu Mandri-Hiina
Metallide Tüüp Messing
Pea Läbimõõt 25 mm/0.98 aastal
Funktsioon 8 Scrapbooking
Funktsioon 5 Sealing Wax Pitser Stamp
Funktsioon 4 Tihendi Tempel Pea
CN Guangdong
Tüüp Standard Tempel
Funktsioon 2 vaha pitser stamp
Funktsioon 1 Messing Tempel Pea
Kasutamine Pulmad
Kuju Ring
Brändi Nimi Beebeecraft
Funktsioon 3 Retro Puidust Tempel
Funktsioon 9 templite kaardi tegemine
Feature6 Tempel vaha
Funktsioon 7 Tihend pea ilma hakkama

3 Arvustused

Anonymous -2022-09-19
5

TOP müüja!

Anonymous -2022-10-16
5

ILUS

Anonymous -2022-12-21
5

ilus kvaliteetne töö, soovitan

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.