YU-01 MK-9600 Puhas Klassi High-Power HIFI Võimendi Puhast A-Klassi 100W /8Ohm 180W/4Ohm Koormus RCA Sisend XLR Sisend

0
0 Arvustused

€1 780.37
Kogus:
  • Kategooria: Koduelektroonika
  • Sildid: kaasaskantav kõlar hifi, bowman raamaturiiul, shwer bluetooth-kõlarid, odav arvuti mini, porlable kõlar, kõlarid pc hind, 5 1 helisüsteem uk, mego kõlarid, kaabel abimees kodus kino, retro hifi kõlarid.

SKU: h63286

Tehnilised parameetrid:

(Põhineb EIA RS-490 standard, test)

1:Hinnatud Pidev Keskmine Väljundvõimsus

100W/CH 8-oomi koormus (puhas Klass A)

180W/AHELS-sse, 4-oomist koormust (puhas Klass A)

2:Täielik Harmooniline Moonutus 20-20,000 Hz

0,05% - lt 2-oomist koormust

0.02% 4 kuni 16 oomi koormus

3: Intermodulation Moonutamine: 0.01%

4: Sagedus Omadused:

VÕIM on hinnatud pidev keskmine väljundvõimsus

20 - 20,000 Hz +0, -0.2 db

VÕIMSUS on 1 vatt väljund

0.5 - 150,000 Hz +0, -3 db)

5: Sumbuvuse Tegur

800 (8-oomist koormust,50 Hz)

6: Sisend Tundlikkus,Sisendtakistus

Tasakaalustatud sisend 40K oomi

RCA sisend 20K oomi

7: Saada võimu: 25dB

8: S/N Suhe,sisend-ümber Müra :120 dB

9: Koormuse Takistus:2-16 oomi

10: Power Nõuded : AC ~ 220V 50/60Hz

11: voolutarve: 300 W tühikäigu

12: Maksimaalsed Mõõtmed: 430 mm * 200 mm (v.a jalg) * 430 mm (W * H * D)

13: Neto kaal: 30Kg

Vahel võimsusvõimendid poolt tunnustatud kõige fännid HIFI turul, A-Klassi võimendi on kahtlemata esimese.Nad kõik on nõus, et A-Klassi heli on kahtlemata purjus, soe, õrn, vastupidav ja emotsionaalne.See on ideaalne võimu võimendamise režiim.

Kui MK-9600 on selline puhas A-Klassi HI-END võimendi.Tema välimus on lihtne ja muljetavaldav.Paneel on valmistatud 15 cm paksune alumiiniumist ja karastatud klaasist LOOG.See on väga ilus, stabiilne, atmosfäär, lihtne ja vastupidav.Kui machining center on kõrge-täpsusega täpsus kiibid, ja viga on kontrollitav 2 juhtmed.Ainult lakke tasandil tootmine suudab 1% high-end nautimiseks.

Millised on omadused puhas A-Klassi võimendi.

1: puhas SM võimendamist programm, madal sagedus võib ulatuda 5Hz, mis on väljaspool inimese kuulmine vahemikus.Me teame, et pure SM võimendus kaob tagasiside mahtuvus maa suhtes, nii madal sagedus võib ulatuda madalamale sagedusele.Teoreetiliselt on võimalik täiendada, et SM-sse, nii et bass mõju on parem ja heli on parem.

2: vasakule ja paremale heli kanalid on kasutada sõltumatu toide.Vasak ja parem heli kanalid on iga varustatud 800W kõrge kvaliteediga ring trafo.Vasak ja parem heli kanalid on iseseisvalt puhastatud ja filtreeritud.Kirjeldus double mono kanalid on täiesti saavutatav, ja vastastikuste häirete vahel vasakule ja paremale heli kanalid on tõhusalt kõrvaldada, nii heli eraldamine jõuab uus kõrgus.Seetõttu MK-9600 on hea stereoskoopiline mõttes laiem heli väli, ja sügavam taust.

3: DC puhastamine ringkonnakohtu kasutatakse filter välja peegeldushäirete 220V power grid.Külmikud, pesumasinad, mikrolaineahjud, konditsioneerid jne.loob SM segadusega.Kui neid asju ei ole isoleeritud, nad ei mõjuta heli.Meie DC puhastamise tehnoloogia võib teha võimendi vaiksem ja heli puhtam.Efekt on parem kui 95% võimu filtrid turul.Nii et sa ei pea ühendada teised filtrid et meie võimendi, kuid ühenduse mõju ei ole hea.Pidage meeles.

4: sisend puhvri isoleerimine on vastu võetud.Üldiselt, see programm on kasutada palavik võimendi üle 16669USD tasandil välismaal, kuid me kindlasti seda kasutada, et parandada heli kvaliteeti, ja kõige võimsusvõimendid, Hiinas ei kasuta seda.Miks kasutada puhvri ringkonnakohtu?Tegelikult, see on kaks funktsiooni: üks on mängu takistus ees lava ja võimendi.Ainult siis, kui takistus vastab heli võib see olla hea.Teine on isoleerida, nii et esi-etapil ja võimendi suudab töötada iseseisvalt, ilma vastastikuste häirete, Nad ei mõjuta üksteist, nii, et anna mängida, et oma hea purjus jõudlust.

5: hierarhilise võimu soft start ringkonnakohus on vastu võtnud, et parandada stabiilsust võimendi käivitamisel.Seda funktsiooni saab näha Marantz arenenud arvutid.

6: kõneleja erilist integraallülitus, Toshiba Ettevõte on kasutada kaitset, mis on funktsioone lühisekaitse, DC väljund kaitse, startup viivituse mõju kaitse, shutdown vahetu murda, jne.See on professionaalne kõlarite kaitselülitus.

7: Kasutades super praegune MOS-FET kui võimendi väljundi kaitse asemel traditsioonilisi relee kaitset, me kõik teame, et kui ta mängib, dünaamiline symphony või DJ muusika, hetkkiirus väljundvool on väga kohutav, mis võib sageli ulatuda sadade amprit.Kui relee on kasutatud, see on võimatu saavutada, sest enamik releed kasutada võimsusvõimendid, mis on ainult umbes 16A, kaugel nõuetele, ja isegi kahju võimendi, Just nagu kasutades väga paks toru, oma koputage on nii väike, et vee vool on täielikult piiratud.Siiski, oleme välja töötanud uue põlvkonna kaitsva MOS toru kaudu teadusuuringuid.Selle juhtme praegune jõuab kohutav 260A, mis ei muutu kitsaskoht, mis muudab heli enam sile, bass control force parem, ja summutamine koefitsient võimendi vahele kuni 800. See on väga kiiduväärt.Seda ei ole võimalik saavutada relee nagu väljund kaitse, mis võib petmine teile.

8: Iga heli kanal kasutab 8 paari Jaapani 2SA2151A 2SC6011A suure võimsusega lampe.See ei ole, kui kallis on kasutada need torud, kuid nende heli on tõesti hea.Tegelikult, seal on online hindamine pikka aega.Ma ei ütle palju seda siin.Valisin suure võimsusega lambid mitu kuud, 1% nõudlik nõuetele.

See on aju süsteemi kogu võimendi.See on paigutatud trafo, ja on eraldatud trafo, mille raud plaadid.Kontrolli kogu masin on peal, mis tundub keeruline.

Sertifitseerimine CE
Maksimaalne Võimsus Kanali Kohta ÜKSKI VÄGI
Kanalid 2 (2.0)
Mudeli Number MK-9600
Brändi Nimi QUEENWAY
Päritolu Mandri-Hiina
Pakett Jah

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.