HA2104-223 Laser Holograafiline Kerge Musta Värvi Kuusnurk Kuju Glitter Litrid küünte art DIY ja Puhkus kaunistused

0
0 Arvustused

€10.99 €9.34
Kogus:
  • Kategooria: Küüned Art & Tööriistad
  • Sildid: cicular holograafiline kott, kaamel küünte sära, iphone 10 mobiiltelefoni juhtudel hõlmab, haunted house lantern festival, uudne saanud tekid, liimi küüned glitter, laste päev kingitused laste kellad, buylor holograafiline kott, tsellofaani holograafiline kott, yumi küünte sära.

SKU: h62050

HA2104-223 Laser Holograafiline Kerge Musta Värvi Kuusnurk Kuju Glitter Litrid küünte nail art geel DIY kaunistamiseks ja

Puhkus kaunistused

Kirjeldus:

-Glitter Kuju : Hexagon mix

-Glitter värvid : Nagu pildid.

Märkus: Kallikesed,t ta foto näitab, et mõju ei ole võimalik täielikult peegeldav, palun mõista.

-Pakendi Kaal : U. 50/200g

-Mini.Järjekord : 50/200g

Seal on 50g ja 200g kahte tüüpi pakendites saadaval erinevaid pakkimise hind on erinev

palun lahkesti valida õige üks, mida vajate.

Kallikesed,kui teil on vaja muud grammi või muud värvi,palun andke meile teada oma taotlusest ,peaaegu iga glitter võid leida meie firma anname teile vastuse 24 tunni jooksul!

1. Särav ja Sära Värv

2. 100% kvaliteedi tagamine

3, võib kasutada :Nail Art ja muude Kunsti teenetemärgi

Toote Pildid:

Hulgimüügi :

-Suured, et Proov : Olemas, Proovid on tasuta, Ostjad on tasuta express tasu -Suured, et MOQ: 3 KG (Võiks segada kõik värvid ja suurused) saad väga atraktiivne hind, Suur järjekorras.Tere tulemast võtke meiega ühendust.Me võiks nõustuda T/T,Western Union ,Paypal ja teised.Tule ,cantact meile ,üks minut aega, siis säästa palju raha ja leida rahul tarnija .O(∩_∩)O~

Umbes vedu:

1. Tavaliselt tasuta kohaletoimetamine me saadetakse Hiina Post Air Mail, välja arvatud juhul, kui teil on vaja ja pay extra for speed kiirendatud laevaliinidel.Palun ära osta kui te ei nõustu tarneaeg.Või kui teil on vaja rohkem kiire shipping,palun võtke meiega ühendust .Aitäh!

2. Palun veenduge oma saateaadress on sobitada oma tõelist aadressi enne tellimuse esitamist.Me ei vastuta mis tahes vale või kätte toimetamata aadressid.Tasu nõutakse, et saata kauba tagasi välja.

3 .Impordi tollimaksud, maksud ja kulud, mis ei kuulu toote hind või postikulud..Need tasud on ostja vastutusel.Palun kontrollige oma riigi tolliasutus, et teha kindlaks, millised need täiendavad kulud on enne ostu..

Umbes Tagasiside:

Kallikesed ,me püüame teha 100% klientide rahulolu, aga meil on vaja kontakti oma esimese.Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist negatiivset tagasisidet!Me teeme teie jaoks parim !

NET WT 50/200g
Materjal LEMMIKLOOM
Toote Tüüp Küünte Sära
Mudeli Number HA2104-223
Brändi Nimi Bincon
Kogus 1 kott

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.