kuum Must Unisex Visioon Hooli Prillid pin hole Prillid Silmade Teostamine Nägemist Parandada Plastikust Looduslik Tervendav Odav

2.5
2 Arvustused

€1.84 €1.40
Kogus:
  • Kategooria: Naiste Prillid
  • Sildid: pits prillid on ray ban, lapsed prillid möbleeritud, murra retsepti prillid, edasimüügi fitness seadmed, wwii prillid, prillid süda disain, difraktsioon punk prillid, suur prillidega raamid, pinhole kaamera heli, carrera prillid epica.

SKU: h61625

Omadused: Aitab teostada silma lihaseid ja lõõgastuda oma silmad.Aktiveeri oma loomuliku nägemus, võime selgelt näha.Sobib nii täiskasvanud või lapsed, kellel on probleem, lühinägevus, hyperopia ja astigmatism.Tehnilised andmed: Värv: Must Materjal: Vaik Suurus: Vaata pilte Kogus: 1TK Märkus: 1.Üleminek: 1cm=10mm=, milleks on 0,39 tolli 2.Palun lubage 0-3cm vea tõttu käsitsi mõõtmine.pls veenduge, et te ei pahanda, enne kui saate teha pakkumise. 3.Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Aitäh!Pakett sisaldab: (Ilma jaemüügi pakendis) 1PC x Pinhole Prillid

Mudeli Number muud
Läätsede Materjal Polüuretaan
Objektiivi Laius muud
Päritolu Mandri-Hiina
Raami Materjal Taat
Objektiivi Kõrgus muud
Sertifitseerimine Puudub
Sugu Unisex

2 Arvustused

Anonymous -2022-08-26
3

Zhello. kaup toimetatakse hästi. kuid see ei ole parameetrite kohaselt, näo-ja bolshevat. Teiseks, uudis on mõnevõrra liiga väike. Mul on selline prillid vene 2 tootmise, kuid katki kaared ja kasutamine keeruline. kuid augud, neid on veidi mugavam. 3 -- ei saa me teha suitsune ja läbipaistev klaas? See oleks võimalik käia, need prillid ja tänaval. kuigi ma kasutan ainult lugemiseks väike kiri Tänan teid väga.

Anonymous -2022-08-10
2

Need prillid ei parandus. Augud ei ole ringi ja on üksteise lähedal. Tegelikult, see on grid silmad. Silmad on pärast neid on kahjulik. Need prillid ei ole õige. Augud ei ole ring ja asuvad üksteise lähedal. Tegelikult , see on võre silmad. Silmad on kahjustanud pärast neid.

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.