22mm LED AC Digitaalne Ekraan Voltmeeter Square Paneel Voldine Pinge Meetri Näidik Signaali Indikaator Lamp Paat Hoiatus Tuled 20-500V

5.00
0 Arvustused

€2.03 €1.81
Kogus:
  • Kategooria: Mõõtmise Ja Analüüsi Vahendeid
  • Sildid: voltimetro led 0 200 voltios, 10k power meter, relee 12 voltiod sm, lemmikutega kõrgepinge, tv antenn kõrge saada signaali, 100 märgutuli, mp3 voltmeeter, 1tk 22mm digitaalne voltmeeter ac, pistikud 22mm palju, led pirn signaali pööra d.

SKU: h57278

MÄRKUS: Kui, et alla $5, siis saadab pisteliste Majandus pakettaknad

Spetsifikatsioon

Toote Nimetus: Digitaalne voltmeeter AC

Toote mudel: AD16-22DSV

Saadaval värvid: punane / kollane / sinine / roheline / valge

Ava suurus: Φ22mm

Voltage range: 20~500V

Ümbritseva õhu temperatuur: -25 ° C ~ 65 ° C

Suhteline õhuniiskus: ≤98%

Toote valgustus: LED esile

Näita Toote

1: Palun kinnitage oma AADRESS hoolikalt, kui sa teha tellimuse.Saadame tooteid siis korraga pärast makse laekumist. 2: Kirjed veetakse Hiinast, kasutades lennupostiga, Jõuda kõige riikide jooksul 15-45 tööpäeva jooksul. 3: Palun võtke meiega ühendust kui te ei saa toodete 60 päeva s.Ja palun andke meile 3 tööpäeva jooksul kontrollimiseks saatmata pakett ja põhjus.Kui see on meie probleem,maksame raha teile.

1: võtame Alipay,paypal,Western Union,LS siin. 2: Kõiki peamisi krediitkaarte aktsepteeritakse kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING. 3: Palun veenduge, et olete lugenud kogu kirjeldus ja lepivad kokku, et tehing enne ostu.

1: täielikku toetust antakse, kui kaubad on tagastatud nende algne seisukorras. 2: Kaup, mis on kahjustatud või puuduvad osad ei kuulu tagastamisele.

3: Ostjad on vastutav vaenlane tagasi laevandus nõuetekohase pakendita.

1: Me toetuda meie maine ja klientide rahulolu õnnestub.Seega, teie tagasiside on meile äärmiselt oluline.Palun anda 5 tähte ja positiivne tagasiside on meile, kui olete rahul meie kaupade ja teenuste,aitäh! 2: Me hoolime meie väärtustatud kliendid,ja alati teeme oma parima, et sind aidata. 3: Palun andke meile võimalus lahendada mingit probleemi.Me saame aru, muresid ja pettumusi, teie võib-olla,ja teeme oma parima, et lahendada issies. 4: Palun e-posti, meile enne lahkumist mis tahes negatiivset tagasisidet või avada mis tahes vaidlus kohapeal.Me aitame teil lahendada probleemi.

Toide AC
Toote Tüüp Märgutuled
Tüüp Digitaalne Ekraan VAHELDUVVOOLU Voltmeeter
Materjalid Leegiaeglustajana materjal
Värv Punane/Sinine/Roheline/Valge/Oranž
DIY Tarvikud ELEKTRILINE
Ekraani Tüüp Ainult Digitaalse
Täpsusklass A
Ekraan Pinge
Mudeli Number AD16-22DSA
Töötemperatuur -25~+65 C
Augu Läbimõõt 22mm
Mõõtmed 28.5*22*50.5 mm
Pinge 24-500V
Brändi Nimi YJCAL

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.