Topelt Levik 3 Mootorid Dildo Vibraator Sex Mänguasjad, Naiste, Meeste Täiskasvanud Paarid Tiss Kliitori ja Tupe, Peenise Stimulaator Massager

4.5
2 Arvustused

€15.59 €7.79
Kogus:
  • Kategooria: Sex Mänguasjad
  • Sildid: mansi vibraatorid, minu sex mänguasjad, seksikas mänguasjad womman, pehme peenise vibraator, hinnatud eesnäärme massager, mehed masturbator, suur vibraator, määratlemata püksid, naine klassikaline mänguasi, denim peenis.

SKU: h54023

Diskreetne Pakend---Me projekteeritud varjatud pakett nr toote kirjeldus aitavad teil vältida võimalikke piinlik hetk.Palun võtke meiega ühendust kui teil on küsimusi selle toote kohta.

Ergonoomiline Disain - See triple-punkti vibraator on kahe üksuse ja ühe alt, see on paindlik ja pehme, võib lisada, et kõige peenised ja tõhusalt stimuleerida G-spot, sütitab kõige intensiivsema orgasmi ja seksuaalset naudingut.

Hea Toidu Silikooniga – Kui massager on valmistatud kehale ohutu silikoon on ohutu ja hügieeniline inimese keha.Seega, see on lõhnatu, turvaline ja naha-sõbralikud.

3 Vibratsiooni Punkte 10 Režiimid – 3 võimas vaikne mootoreid saab kasutada samal ajal stimuleerida sinu g-punkti, kliitori, päraku või peenise ja maksimeerida oma rõõmu ükskõik sulle meeldib aeglane, pidev või tugev impulsid erineva kiirusega.

100% Veekindel & Magnetic Laadimine Disain – Nagu laetav vibraator, saab lihtsalt laadige küülik vibraator koos lisatud magnet kaabel.Silikoon materjali ka muuta see 100% veekindel, mida saab kergesti puhastada.

Sertifitseerimine CE
Tüüp G-Spot
Kliitori Stimuleerimine Dildo Vibraator Paaridele
Pakkimine Diskreetne pakendis, et kaitsta teie privaatsust
Toote Tüüp Vibraatorid
Seksuaalse Alatooniga No
Kauba Kvaliteedi Sertifitseerimise ce
Suurus sex toys for couples
Sex Mänguasjad Sugu Mänguasi naine
Rõve Pilt No
Materjal Meditsiiniline Silikoon
Drop Shipping tugi
Päritolu Mandri-Hiina
Mudeli Number G-Spot Vibraator
Brändi Nimi dingye

2 Arvustused

Anonymous -2022-09-19
5

Hea vibric! Kuid topelt ei ole väga mugav!

Anonymous -2022-09-29
4

Väga väike, kõik riquiqui, vidin, ilma suurt huvi

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.