Laos Aspire AVP Podi jaoks AVP Pro Pod Süsteemi Elektroonilise Cigsrette 4.0 ml Vape Cartridge with 1.15 oomi Silma Coil 0.65 oomi Pea

0
0 Arvustused

€9.45
Kogus:
  • Kategooria: Koduelektroonika
  • Sildid: bufu v küna pro coil, kasti aspire avp, aku avp pro, adapter aspire, mytri vape coil, õhu acer aspire, apire avp pro coil, takistid avp aspire, nettoi õhu pod, walle õhu pod.

SKU: h48148

Laos Aspire AVP Podi jaoks AVP Pro Pod Süsteemi Elektroonilise Cigsrette 4.0 ml Vape Cartridge with 1.15 oomi ja 0.65 oomi coil

AVP Pro kasutab pull-ja-lükka coil asendamise süsteem.Tõmba pooli välja alt pod, siis asendada see värske üksus.Te saate muuta coil isegi siis, kui on e-vedelik sees pod.Aspire hulka vahend, et aidata teil rullis asendamise protsess.See on väga lihtne ja see on mõeldud selleks, et takistada kasutajatel haiget oma käed puudutamist rullid.Kui AVP Pro pod on mugav põhja-täida leki-tasuta täida süsteem, lihtsalt eemaldada magnetiliselt ühendatud pod seadmest ja teistpidi pod, et paljastada vedrudega leak-vastupidavad ventiil.Kui AVP Pro pod ühildub enamiku täitmise pudelid.Pange tähele: esimest kasutamist, pärast täites seda esimest korda, soovitame lasta seadmel seista vähemalt 5 minutit, küllastusgaaside puuvill.

VAHETATAV SÜÜTEPOOL, LIHTNE MUUTA

AVP Pro kasutab pull-ja-lükka coil asendamise süsteem.Tõmba pooli välja alt pod, siis asendada see värske üksus.Te saate muuta coil isegi siis, kui on e-vedelik sees pod.

Aspire hulka vahend, et aidata teil rullis asendamise protsess.See on väga lihtne ja see on mõeldud selleks, et takistada kasutajatel haiget oma käed puudutamist rullid.

MUGAV ALT LEKI-TASUTA TÄITEPINNAS

Kui AVP Pro pod on mugav põhja-täida leki-tasuta täida süsteem, lihtsalt eemaldada magnetiliselt ühendatud pod seadmest ja teistpidi pod, et paljastada vedrudega leak-vastupidavad ventiil.Kui AVP Pro pod ühildub enamiku täitmise pudelid.

Pange tähele: esimest kasutamist, pärast täites seda esimest korda, soovitame lasta seadmel seista vähemalt 5 minutit, küllastusgaaside puuvill.

Sertifitseerimine ce, RoHS
pod võimsus 4 ML
Mudeli Number Aspire AVP Pro Pod
Rullid Tüüp vahetatav
Brändi Nimi ASPIRE
Ühilduv Mudel AVP Pro
pack 1 tk/kast
Päritolu Mandri-Hiina

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.