3D Crystal Pearl Nägu Pärleid Kleebis Keha Näo Ehted Tätoveering Meik Läikiv Kivid Diamond Tätoveering Muusika Festival Decor

0
0 Arvustused

€3.19 €1.54
Kogus:

SKU: h46502

100% täiesti uus ja kvaliteetne.

Ilus kleepuvat pinda gems/Ehted & Rindkere Kleebised.

Suur festival vaadata

Lihtsalt kooruma ja kinni oma Nägu või Keha

Lihtsam kasutada ja eemaldada Vesi

Loob unikaalse ja uimastamise vaata

Festivalid , pidu, puhkus, BBQs või rannas , Öö Läbi ,Klubisse ,Prom Pool, Festivalid Karnevalid ;Paraadid, Lava -, Teatri -, Tantsu -, Hair & Beauty Võistlused, Fancy Kleit.

Unikaalne kingitus Igaühele.

Materjal: Akrüül + Vaik

Palun pange tähele, et kui teil on seljas teha, enne paned pärleid, siis minu vajadus täiendava liimi.

Kuidas teha: eemalda Ettevaatlikult iga jewel pakendist välja ja rakendada puhas nahk (eemaldada õlid, mustuse ja meigi enne taotluse esitamist).Vajutage alla 3-5 sekundit.VALMIS.

Märkus:

1. Kui teie olete allergiline pärleid viibivad oma nahka, siis võib kasutada MITTE-MÜRGINE Nagu liim ripsmete liim või selge küünelakk.

2.Tõsi värvi kirje võib olla veidi erinev pilte näidanud veebilehel põhjustatud paljudest teguritest, nagu heledus monitori või kerge .

Komplekti Kuulub:

1x Ajutine Nägu /Kirst Kalliskivid Kleebis

Vedu:

1).Esemed on vaid saadetakse pärast makse on kinnitatud.

2).Saate valida, logistika vastavalt oma vajadustele.Kui sinu tellimuse summa on üle 150USD, Tasuta shipping poolt EMS/DHL/Fedex(Jätta mõned kaug-ala)

Soodustus:

Pakume me enam allahindlust suur tellimus,kui olete huvitatud ostmisest mitme elemendi või suur kogus,pls cantact meile.

Toetuse poliitika:

1).Kui toode on defektne,siis palun teavitage meid jooksul 3days tarnimist.

2).Ostja vastutab kogu veo kuludest.Meie laevandus tasu sisaldab käitlemise kulud, pakkimine kraami ja muud seotud kulud.

Drop shipping:

Me võiks saada pakett, ilma mis tahes edendamine, info -, arve -, hinna-ja nii edasi.

Tagasiside:

Teie tagasiside on väga oluline, et meie ettevõtete areng,me siiralt paluda sul lahkuda positiivne tagasiside viis tärni meile lähtudes teie rahulolu meie kauba ja teenuse.Kahjuks,kui teil on plaanis anda meile neutraalne/ negatiivne tagasiside, sest teie halb ostu kogemus meile,palun võtke meiega igal ajal ühendust, et selgitada välja oma rahulolematust ja probleemi lahendada.

Tüüp Ajutine Tätoveering
Mitu Tükki Üks Ühik
Päritolu Mandri-Hiina

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.