HESEKS Mees Pihuarvutite Kütte Masturbatsioon Cup Reaalne Silikooni Tuppe, Suhu Masturbators Telefoni Omanik Sugu Mänguasi Meestele 18

0
0 Arvustused

€152.64 €76.32
Kogus:
  • Kategooria: Sex Mänguasjad
  • Sildid: pihuarvuti kütte masturbatsioon cup.

SKU: h44705

Uus uuendada robot Automaatne Mees Masturbator Vibratsiooni Imemiseks, Suhu Masin Silikooni Tuppe 42° kütte Masturbatsioon Cup Sugu Mänguasjad Täiskasvanud Kaupade Meestele

【ERGONOOMILINE DISAIN】- See mees masturbatsioon mänguasi, mis stimuleerib teie glans ja kogu peenise.Nautides orgasmi saate kasutada oma peenist hästi ja nautida raskem ja tugevam erektsioon!

【Võimas Vibratsioon】- 10 suruda ja suruda režiimid ja 10 vibratsioon režiimid, siis saad vahetada oma vibratsiooni režiimi vastavalt oma vajadustele või poos.

【Nautida temperatuur 42° reaalne vagiina】2-tasandil küttesüsteem, see võtab vaid 5 minutit temperatuuril, et saavutada 42°.Imiteeriv reaalne tupe temperatuur, 10 võimas vibratsioon ja suunda, oma glans saavad lained orgasm stimulatsiooni.

【Elastne Silikoon ja 100% Veekindel,】 - See on valmistatud super elastne silikoon ja 100% veekindel, sile silikoon on pehme katsudes, kuid tugev piisavalt teispoolsuse põnevus

【LAADIMINE USB】- dokkimise pistik on super mugav USB-kiire laadimine, lihtsam kasutada, mis võimaldab teil on lõbus kõikjal maailmas.

【100% Diskreetne Pakend】- Märgistamata pakendite ilma tundlik sõnad.

【Kiire Shipping】Pärast maksmist, saadame paki kiiresti ja korraldada kiire logistika teile

10 Vajutame & Vibratsiooni Režiimi - 10 võimas vibreeriv mustrid, et suurendada oma libiido piirata.Mees masturbator on ainulaadne vajutame vibreeriv masturbator võimalik rajada oma meeli, max, kuni kipitus ja külmavärinad start ja levida üle kogu keha.Automaatne stroker suunda ja väriseb nii intensiivselt, et sa ei saa aidata tensing oma lihaseid kõvasti ja release on tunda sügaval sees.

Premium Pehme Materjal ja Laadimine USB - USB laetav pakub 1h; mänguaeg ühe laadimisega.Mees masturbator on valmistatud premium kehale ohutu silikoon, pehme katsudes, ja elastne neelama oma võlli.Tõsta ja klapi sees, nagu teie partner on märg, soe suu -, sügav-kurgu äraveo oma haavatavamad osa on virgutav.Paari lube, et optimeerida oma kogemusi.

42 ℃ Soe - Kogemus uuendatud meeldiv tunne on loodud soojuse, soojalt kiletamine oma peenise jaoks veelgi mugavamaks ja reaalne tunne!Soojenemine funktsioon aitab isegi rohkem elutruu kogemuse.Soojendamise funktsioon suunata kaudu sile samet, nahk annab natural touch tunne.Võite tunda soojust, pulss, ja järsk.

Materjal Silikoon
Omadused 7 masturbadores hombre
Funktsioonid 6 sugu vahend meestele
Omadused 8 tõeline suhu
Funktsioonid 2 Vibreeriv Imemiseks, Suhu Masin
Omadused 1 Automaatne Mees Masturbator
Mitu Tükki Üks Ühik
Funktsioonid 5 Sugu Mänguasi Masturbators Meestele
Päritolu Mandri-Hiina
Funktsioonid 3 Sugu Mänguasjad Realistlik Silikoonist Vagiina
Omadused 4 sõnum Tõeline Pussy
Seksuaalse Alatooniga No
Toote Tüüp Masturbatsioon Cup
Rõve Pilt No
Brändi Nimi HESEKS
Mudeli Number QQD0339
Funktsioonid 9 vagiina masturbator meestele

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.