Märkida 2.0 Gary Jones magic trikke

0
0 Arvustused

€2.84 €1.85
Kogus:
  • Kategooria: Klassikaline Mänguasjad
  • Sildid: raamatu professionaalne meik, professionaalne meik aasia, magic professionaalne tabel, remote magic ball, tugev professionaalne meik, brocha professionaalne meik, magic professionaalne kuubik, juhul professionaalne kunstnik, lõpeta professionaalne meik, palett professionaalne meik.

SKU: h43759

Stsenaarium on järgmine.Sa lähenemine inimeste rühm või üksikisik, kellel on väike märkus pad ja Sharpie marker.Sa siis ütle, et sa kaovad märkus pad.Kohta loota, et kolme, kui Sharpie marker ilmub teie kõrva.Kuigi te võtate Sharpie minna ja puudutage märkus pad taas märkus pad on visuaalselt muutunud pakk kaarte õiguse ees oma silmad.

Stsenaarium on järgmine.Sa lähenemine inimeste rühm või üksikisik, kellel on märkus pad.Sa siis edasi küsima, kas nad on valmis panna oma tellimuse, kui nad ütlevad ei, siis öelda midagi sellist, et\'s ok, kuidas kaardi trikk asemel.Notepad muutub pakk kaarte õiguse ees oma silmad.

Võite kasutada seda mis tahes stsenaariumi, restoranid, ettevõtete funktsioonid, baarid, peod.See on ainult teie enda kujutlusvõime.

Võite isegi kirjutada trikk, nii saab seda kasutada näiteks alguses oma nähtamatu teki rutiini.Te küsite pealtvaataja, et nimi suvalise kaardi.Sa kirjutad seda Märkida trikk.Saate siis öelda, et ma ei leia oma kaardi, kuid teil on vaja kaardipakk.Sa siis teha märkus pad omakorda kaardipakk ja siis mine oma nähtamatu teki rutiini.

Te näete, et võimalused Märkida trikk on lõputu.

Sul on varustatud universaalse trikk, mis teeb kõik selle võimalikuks. '

Suurus One Size
Omadused Algaja, Õppida, Professionaalne, Võlurid, Etapp, Tänav, Kaovad, Lihtne Teha
Materjal Hd tooted
Vanus 12-15 Aastat, Täiskasvanutele, 8-11 Aastat
Pakendi Kaal 0.01kg (0.02lb.)
Pakendi Suurus 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Mudeli Number 8888
Tüüp Vaheldusrikas Prop
On Juhiste No
Sugu Unisex
Üksuse Tüüp töö
Tulemuslikkuse Vorm Ma saadan selle sulle 24 tunni jooksul
Hoiatus Ei trikkide

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.