Asendamine Projektor Lamp POA-LMP35 jaoks SANYO PLC-SU30 / PLC-SU31 / PLC-SU32 / PLC-SU33 / PLC-SU35 / PLC-SU37 / PLC-SU38

1
1 Arvustused

€22.26 €16.69
Kogus:
  • Kategooria: Koduelektroonika
  • Sildid: edf jet 45, vaht su35, edf jet 60a, mänguasi lennuk su35, lennuk jet, šassii su35, diecast lennuk, diecast õhusõiduki sukhoi, su35 osad, edf jet 120.

SKU: h42612

Projektori lamp brändi Nimi:SANYO Projekti või lambi Mudeli Num be r: POA-LMP35

Päritolu: Hiina

Pakend Andmed: mull ja kast

Tarneaeg:24 tunni jooksul

Maksetingimused: paypal, T/T, Western Union

Minimaalne Orde r Kogus:1 tk

Supply Võime: 10000 PC /M onth

Kvaliteedi Garantii: 6 kuud garantii Detailne Toote Kirjeldus

1.Asendamine ELPLP08 projektori lamp eluaseme

2.Ühilduva Projektorid mudel: SANYO PLC-SU30 / PLC-SU31 / PLC-SU32 / PLC-SU33 / PLC-SU35 / PLC-SU37 / PLC-SU38

3.garantii:6 kuud

4.Lam p elu:25 00 tundi pakume kõiki marki projektori lambid ja pakkuda mitmeid-valikud teha kliendid rahul.pakume projektori lamp asendamine projektor lambi, mis sobiks projektori lamp, originaal paljaste projektori lamp asendamine paljaste lamp, originaal projektor kirjutaja, asendamine projektor põleti. 1.projektori lambid: originaal paljaste lambid+ korpus esialgse kvaliteediga, kuid kõrge hind tulemuslikkuse.

2.Asendamine projektor lambi lambi kõige konkurentsivõimelisemaks pirce( Me saame täiesti rahuldada klientide pirce ja kogus oma projektor kirjutaja, korpus tootmisliini ja konveieri) 3.algne paljaste projektori lamp asendamine paljaste lamp, originaal projektor kirjutaja, asendamine projektor põleti.

Lampe saab kokku panna vabalt vastavalt kliendi requirpment.Kõik lambid, 6 kuud garantii

Kuidas ja Millal Asendada Projektori Lamp

See võib olla aega, et asendada oma projektori lamp.Projektori lambid vähe nagu nad vanusest.Mõned projektorid võimaldavad teil vaadata, mitu tundi sinu lamp on kasutatud läbi sisseehitatud menüü süsteem.Tavaliselt paar tundi enne eeldatavat lambi eluiga on lõppenud, kuvatakse teade, kuvatakse teie projektori lamp ekraani.

Me soovitame, et te nõu oma kasutusjuhendis et määrata kindlaks täpsed juhised oma konkreetse mudeli.Enamikul juhtudel, asendamine hõlmab ainult paar sammu, sealhulgas järgmised: Lülitage masin ja lubavad lambi jahtuda täielikult Eemaldage kate Eemaldage lambi korpus ühik Eemalda vana lambi Kruvi uus lamp ja asendada elamispinna ühiku ja kate.Kõige olulisem asi, mida meeles pidada on see, et sa ei tohi kunagi puudutada lamp või eluaseme otse sõrmedega .

Näpunäiteid pikendab elu projektor ja lamp

Seal on mitmeid meetmeid saab võtta, et pikendada elu oma projektori lamp.Esiteks, võimaldada projektor jahtuda täielikult pärast iga kasutamist enne liigutades või pakendamiseks see kandekott.Sa peaksid vältima ka äärmuslike temperatuuride--don\ \ 't jäta projektor autosse suvel või kui see on alla 40 kraadi.Teine nipp on teha oma projektori lambi viimane on puhastamine projektor filter suruõhuga iga paari kuu jooksul.

Osa Number POA-LMP35-CB
Brändi Nimi sunnypro
Katse Kõik lambid on testitud enne shipping
Valmistamine Kõik lambid on toodetud meie tehases
Mudeli Number POA-LMP35-CB
Tüüp Projektor paljaste lamp
Garantii 180 päeva

1 Arvustused

Anonymous -2022-11-08
1

Saadetud Frank prügikasti, sisemine kork on lahti rebitud ja lihtsalt dangles kohta Nite, sees, peal helkurid tolmu ja pori! Ei osta siin!

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.